Anders Nielsen ny cheftræner i OB & IK

30. maj 2020 kl. 12:56
2 årig periode med virkning fra den 1.7. 2020

Otterup Bold- & Idrætsklub ansætter Anders Nielsen som cheftræner for klubbens førstehold for en 2 årig periode med virkning fra den 1.7. 2020.

I forbindelse med, at Chris Margaard skifter til SFB/Oure FA med virkning fra 1.7. 2020 har OB & IK fået den fremtidige træner på plads. Det bliver Anders Nielsen, som vender tilbage som træner i klubben efter 5 års fravær, hvor han havde en etårig periode omkring klubbens U19 og førstehold. Anders har aldrig været helt væk fra OB & IK. Han har hele tiden haft forskellige opgaver i klubben. Her i foråret har Anders også deltaget som træner i træningen med Danmarksserieholdet samt sparret med klubbens øvrige seniorhold.

"Vi er rigtig glade for at Anders har sagt ja til at overtage klubbens førstehold. Anders står for de samme værdier, som vores tidligere cheftræner Chris Margaard står for. Han ser hele klubben, og værdsætter klubbens sociale værdier. Så når der nu skulle skiftes cheftræner, kan jeg ikke tænke mig en som er bedre til at overtage stafetten efter Chris Margaard end Anders Nielsen", udtaler formand Bent Hjortebjerg. "Anders har P-træneruddannelsen som er det højst opnåelige inden for fodboldtrænergerningen, han har i flere år været divisionstræner i både 1. og 2. division, ligesom har selv har været pro-fessionel fodboldspiller i mere end 10 år, hvor han bl.a. har spillet for Club Brugge og Gent i Belgien. Jeg er sikker på, at han vil fortsætte med at udvikle OB & IK og indsluse vores mange unge spillere i seniorafdelingen og omkring førsteholdet", slutter Bent Hjortebjerg.

Anders Nielsen udtaler " Jeg har altid vidst at jeg en dag skulle være træner for OB & IK´s førstehold, men jeg havde måske ikke forventet at det skulle være lige nu. Timingen er dog perfekt ift. mit civile job samt andre opgaver, som jeg varetager lige nu, og med Chris Margaard´s skifte lå det i kortene. Vi har jo boet i Otterup, siden vi kom til Danmark i 2008, og mine 3 børn er alle aktive både som seniorspillere, men også som trænere i klubben, så det her er bare det mest naturlige valg. Jeg har siden 2008 arbejdet sammen med Chris Margaard af mange omgange, og vores ideer og tanker omkring fodbold ligger meget tæt op af hinanden, så jeg er sikker på, at jeg er klar på opgaven. Jeg glæder mig til at komme i gang i juli, og det bliver spændende, om jeg kan få lov at starte med et hold i 2. division, som jeg gjorde det i Marienlyst i 2011"

Spørgsmål til denne kan stiles til Anders Nielsen - 30 57 09 99

Bent Hjortebjerg, formand for OB & IK, tlf. 42 56 80 58