Ansættelse af medhjælp, skånejob

08. september 2020 kl. 21:25
Vi mangler en medarbejder

Otterup Bold- & Idrætsklub søger en medhjælp snarest muligt. Ansættelsen er som skånejob d.v.s., at du skal være tilkendt førtidspension. Du skal desuden være bosiddende i Nordfyns Kommune.

Der vil være tale om følgende arbejdsopgaver:

· Rengøring

· Støvsugning

· Afløsning i kiosk

· Deltage i vask af tøj

Personen må ikke have dårlig ryg. Vi råder over en vaskemaskine til rengøring af omklædnings-rummene.

Arbejdstiden forventes placeres på 4 dage á 3 timer – med start kl. 07.00/07.30. Der kan evt. blive tale om arbejde 1 aften om ugen i perioder.

Lønnen er efter forhandling, som skal godkendes af en faglig organisation.

OB & IK er Nordfyns Kommunes største fodboldklub. Vi har mere end 400 medlemmer. Klubhuset bruges også af 2 skoler. Vi har en fuldtidsansat stadioninspektør, som tilrettelægger arbejdet.

Hvis du har interesse i jobbet, skal du kontakte vores stadioninspektør Lotte Jensen, tlf. 60 17 05 77 eller mail: liselotte.jensen@privat.dk

På bestyrelsens vegne: Bent Hjortebjerg, formand