Elendigt første kvarter afgjorde kampen til Herlevs fordel

24. oktober 2020 kl. 17:25
Herlev IF – Otterup Boldklub 2-0 (2-0)

Vi virkede klar og alle var klar over at dette sandsynligvis ville være vores sidste kamp i 2020, så den skulle have max gas, ikke tænke så meget på kommende kampe eller holde igen med småskavanker.

Det blev så det stik modsatte, vi stod bomstille og Herlev spillede fornøjeligt rundt om os uden nogen form for pres på boldholderen, og det går bare ikke når man møder teknisk stærke hold.

En god redning af debuterende Casper Kirud burde have vækket os fra de døde men det skete ikke og efter 11 minutter blev vi straffet, alt for passive i eget felt og 1-0 via Alex Loughlan. I det 14” minut var den gal igen, et indlæg som så ud til at gå forbi vores mål blev noget uheldigt dirigeret i eget mål af Benjamin Nielsen, det så mærkeligt ud.

Frem til det 20” minut var vi meget nervøse for at det kunne blive rigtig grimt, men fine indgreb af Kirud og til tider dårlige beslutninger af Herlev betød at vi ikke var kørt helt over. I første halvlegs sidste halvdel kom vi med i kampen og det begyndte at ligne i kamp med to hold på banen. Et godt langskud fra Lange sad desværre lige på overliggeren og et godt sparket frispark af Benjamin Nielsen på indersiden af stolpen burde have givet reducering. Riposten på frisparket blev lidt klodset brændt af Simon Andersen som sparkede oveni bolden så den ikke kunne trille ind over stregen.

Pausen blev brugt på at ruske godt op i drengene, for alt i alt var det bare en for ringe indstilling på dagen.

Anden halvleg blev mere lige og spillet bølgede frem og tilbage, vi var farlig på frispark, men det blev ved lige ved og næsten. Herlev havde også optræk til flere farlige forsøg, men vi fik afværget og blokkeret og de ting som kom igennem, tog Kirud sig rigtig flot af.

Turneringsdebut til Rasmus Lærche, debut til Kirud og to brødrepar som var på banen samtidig, var det mest interessante vi kan melde efter turen til Herlev.

Turen i luksusbussen fra Comfort Tours går hjemad imod Nordfyn, hvor vi desværre frygter at vi ikke får flere kampe i 2020. Nederlaget til Herlev blev drøftet af spillerne i omklædningsrummet efter kampen og vi er allerede kommet videre.