Første møde imellem GVI (Gentofte-Vangede Idrætsforening) og Otterup B & IK

14. oktober 2020 kl. 11:22
Efter 8 kampe er der kun 1 point som skiller holdene

Når GVI lørdag gæster Nordfyns Bank Arena er det klubbernes første indbyrdes opgør i historien, Ole Mel har været langt tilbage i historien og har ikke kunnet finde information om fodboldkampe imellem de to klubber.

GVI og Otterups start på sæsonen ligner point og resultatmæssigt til forveksling hinanden, og efter 8 kampe er der kun et point som skiller de to hold, GVI har 12 point og Otterup 11 point.

Den største forskel på holdende ligger i at Otterup lørdag spiller den 6 hjemmekamp i sæsonen imod 3 udekampe og at GVI gør det stik modsatte og netop dette fakta gør at kampen er ekstremt vigtig for hjemmeholdet, for det er netop på Nordfyns Bank Arena at Otterup har vis deres styrke med tre sejre og en uafgjort og et nederlag.
Kampens vinder vil formegentlig bevæge sig op i top 4, så der er ingen tvivl om kampens vigtighed.

Kent Jørgensen og Rasmus Christoffersen er igen til rådighed efter overstået karantæne imod Skjold, men spillere som Emil Høstrup, Jeppe Davidsen og desværre også Jonas Wind er ikke til rådighed til lørdagens kamp og det ser desværre ud til at vi skal undvære dem resten af efteråret grundet alvorlige skader.

Vi har dog bevist at vores trup er godt polstret til den modgang holdet udsættes for, og 5-0 sejren hjemme i sidste weekend imod Skjold var et tegn på at vi ikke ryster på hånden i modgang, men udnytter den store interne kendskab til hinanden når vi går på banen.

Netop denne interne kendskab til hinanden bliver enormt vigtig i lørdagens kamp imod GVI, vi skal løse kampens udfordringer samtidig med de opstår, og heldigvis har vi vist os utrolig omstillingsparate i alle vores kampe indtil nu.

Torsdag aften lægges der sidste hånd på forberedelserne til kampen og truppen udtages.

Kampen lørdag på Nordfyns Bank Arena fløjtes i gang kl. 13:00

Lotte er som altid klar med kolde øl, sodavand og lækker mad fra Fru Jensens køkken, der tændes op i grillen, så ingen behøver at spise middagsmad hjemmefra :-)

Vi ses til kamp, og husk at medbringe din egen stol, idet vi fortsat skal overholde reglerne omkring Corona. Vi afviser gæster uden stole i indgangen for at overholde forsamlingsreglerne så husk STOLEN. Mundbind er samtidigt påkrævet i Fru Jensens køkken.

Weekenden byder også på lokalopgør når vores serie 1 søndag kl. 11:00 spiller hjemme på Nordfyns Bank Arena imod Krogsbølle Roerslev Fodbold Klub (KRFK)

Vi ses til spændende fodbold i den kommende weekend.