Menu

Første møde med Vordingborg

image
10. september 2020 kl. 23:06
Vi skal vinde vores hjemmekamp, for at det bliver sjovt.

Lørdag den 12. september får vi besøg af Vordingborg og det bliver klubbernes første officielle møde nogensinde. Vordingborg blev i sidste uge taberdømt fordi flere spillere havde tegn på Corona, og klubben ville fornuftigt nok ikke tage nogen chancer før alle var testet. Et forsøg på at få udsat kampen imod Taastrup FC blev afvist og i første omgang er Vordingborg derfor taberdømt. Alt logisk logik bør dog betyde at denne dom bliver omstødt og at kampen Taastrup FC - Vordingborg IF bliver spillet på et senere tidspunkt af sæsonen. Alle spillere og ledere er siden weekenden alle blevet testet negative heldigvis.

Vordingborg IF er oprykkere fra Sjællandsserien og målsætningen for sæsonen er ikke til at tage fejl af i følge træner Jan Faber, der udtaler på klubbens hjemmeside.

"I truppen er der  masser af spillere, der har prøvet niveauet før. Krag, Timmi, Poppe, Niller, Benji, Anders, Drost, Glenn, Bruun, Piil, Jannik, Nico og Olsen har alle stiftet bekendtskab med seniorfodbold under DBU, og samtidig er resten af truppen enormt sultne for at komme i gang med den proces, som det er og bliver, og man kan altså ikke få rutine, uden at man spiller kampe på det niveau, så det er noget, der skal opbygges over tid, og nogle vil få det med et brag, mens andre langsomt vil blive sluset ind og opnå det over sæsonen, og JA, det kræver tålmodighed og sult at være med her, hvilket også er derfor, at det her vil kræve en kæmpe præstation at drengene, hvis man igen skal skrive DS, når hele kabalen gøres op næste sommer".  

Vordingborgs tre første kampe har givet en sejr, en uafgjort og et nederlag samt den tabte Corona kamp imod Taastrup FC.

Otterup har siden første turneringskamp haft en normal træningsuge og det bør kunne ses fra start når vi spiller lørdag, dog er det også sådan at flere træningspas ikke bliver helt optimale idet man ikke helt undgår afbud grundet arbejde og andre forpligtelser, men det må vi arbejde med. Mange af spillerne var også i kamp for serie 1 tirsdag aften. Kampen imod Vordingborg IF er ekstra  vigtig idet vi er oversiddere i næste weekend, og hvis vi skal med hvor det er sjovt skal vi vinde vores hjemmekampe. 

Der er næsten frit valg på alle hylder for Otterups trænere idet så godt som hele truppen er meldt klar til kampen. 

Kampen fløjtes i gang kl. 13:00.

Lotte er som altid klar med kolde øl, sodavand og lækker mad fra Fru Jensens køkken, der tændes op i grillen, så ingen behøver at spise middagsmad hjemmefra :-) 

Vi ses til kamp, og husk at medbringe din egen stol, idet vi fortsat skal overholde reglerne omkring Corona. Vi kan være nødsaget til at afvise gæster uden stole i indgangen for at overholde forsamlingsreglerne så husk STOLEN.