image
Jonas Wind
09. september 2021 kl. 21:32

Endelig ramte vi dagen

Som overskriften antyder, så var søndagens hjemmekamp mod Veflinge/Morud en spillemæssig forløsning. Som jeg kort nævnte i seneste indryk, havde vi fokus på at vedholde et højere niveau i vores kampe, og ikke falde for meget ud. Det var søndagens kamp et bevis på, at vi er rykket tættere på ovenstående mål. Første halvleg begyndte ellers relativt jævnbyrdigt, men dog med et lille overtag i spil til vores fordel. Chancestatistikken var måske relativt lige i de første 25, men efter vi kommer foran på straffespark af Mark Tubæk - efter en glimrende dybdebold til Mark med efterfølgende benspænd på driblingen, begynder vi at tage bedre fat i kampen. Ikke sagt, at vi ikke havde kontrol i de første 25, men her var kampen dog trods alt lige. Stillingen 1-0 står ved magt til pausefløjtet. God første halvleg.

I anden halvleg kommer vi rigtig godt fra start. Vi er koncentreret, spiller bolden flot rundt og er generelt effektive i spil og koncentration, som vi til tider har manglet i tidligere kampe. Hjørnespark efter 59 bliver slået tæt under mål. Så tæt, at selv keeperen undervurderer boldens bane. En helt fri Søren Lærche scorer nemt med hovedet. Hovedstødet skulle dog langt fra være ”Spurvens” sidste fremryk i dagens kamp. Efter 67 minutter vrister han sig fra på højre side og med et resolut, fladt spark i langt hjørne afgjorde han reelt kampen. Et vaske ægte hattrick er som bekendt 3 mål i streg, i samme halvleg. Ja, efter 85 minutter får Overgaard presset Moruds forsvar, erobret bolden og serveret den på tværs til en fremstormende Søren Lærche. 3-0. Tillykke med hattricket og velfortjent kampens spiller!

Frem mod weekendens brag

I weekenden står den på højintens topkamp i Svendborg. Svendborg er begyndt sæsonen uhyggeligt godt med fire sejre ud af fire mulige. I søndags gik det ud over Bogense, der blev slået med 3-0. Så der venter en utrolig vanskelig opgave, når vi på søndag - naturligvis - drager sydover til Tipsvænget i Svendborg.

Kampen fløjtes i gang kl. 13, så vi vil glæde os til at se jer alle sammen, når vi forsøger at udbygge vores ellers fremragende stime på to sejre til tre. DMI melder cirka 20 grader os en brise fra vest. Bedre vejr fås næsten ikke.