Menu

Greve gæster Nordfyns Bank Arena

image
25. september 2020 kl. 12:31
Lørdag med fodbold i Danmarks serien og serie 1.

Lørdag får vi besøg af Greve, et hold vi ikke har mødt ret mange gange, dog blev det til to opgør i Danmarksserien i sæsonen 2013/2014, med følgende resultater:

Greve - Otterup 3-2(Daniel Jensen, Jonas Lund) og Otterup – Greve 2-2 (Jeppe Davidsen 2).

En normal træningsuge ligger til grund for denne ekstremt vigtige kamp, hvor vi får svar på om vi kan få tilslutning til toppen af rækken. Vi skylder os selv et godt resultat, og føler også at vi havde fortjent meget mere i de seneste to kampe, hvor vi ikke helt kendte vores besøgstid og brændte for mange åbne chancer.

Spillerne havde fri i sidste weekend, og det bør give ny energi til kampen imod Greve, og hele ugen har vi haft stor fokus på at score mål og vi håber at det har givet et boost til drengene.

Drengene virker tændte og har trænet rigtig godt hele ugen og det skal vi have overført til lørdagens kamp, hvor vi fra kampstart skal være 100 % klar til at give alt vi har, for at holde alle 3 point på Fyn.

Efter Danmarksseriekampen spiller Otterups Serie 1 imod Nr. Aaby IK, så der er dobbelt program på Nordfyns Bank Arena og derfor endnu større grund til at kigge forbi stadion og støtte drengene.

Danmarksserien starter kl. 13:00 og Serie 1 spiller lige efter kl. 15:20.

Lotte er som altid klar med kolde øl, sodavand og lækker mad fra Fru Jensens køkken, der tændes op i grillen, så ingen behøver at spise middagsmad hjemmefra :-)

Vi ses til kamp, og husk at medbringe din egen stol, idet vi fortsat skal overholde reglerne omkring Corona. Vi kan være nødsaget til at afvise gæster uden stole i indgangen for at overholde forsamlingsreglerne så husk STOLEN.

Klubhuset er lukket frem til kl. 12.00 grundet arrangement.