Kampen mod Marienlyst blev en målrig affære
2-2 Jonas Skærlund
3-2 Mads Jeppesen
4-2 Kent Jørgensen
5-2 Jeppe Davidsen
Lidt som lovet blev kampen imod Marienlyst en målrig kamp idet den endte 5-2 til hjemmeholdet, efter en til tider lidt rodet fodboldkamp.
Marienlyst startede kampen bedst og havde meget boldbesiddelse, men kom dog kun frem til enkelte sporadiske forsøg som oftest blev blokeret eller reddet af Gus. Otterup viste kun i glimt enkelte omstillinger som var ved at blive farlige. I det 15" minut lykkedes det dog Otterup at bringe sig foran 1-0 efter gennembrud i højre side og en flad bold ind i feltet, som Kent Jørgensen tog sig kærligt af ved at dreje rundt og udplacere målmanden. Ca 5 minutter senere snyder Nicholai Lange Marienlyst´s offsidelinje og løber alene med keeperen og scorer sikkert til 2-0.
Marienlyst kommer tilbage først på 2-1 inden halvleg på et lidt tvivlsomt straffespark, samt en ripost fra det brændte straffespark som nok burde have været underkendt for offside, men Mathias Munks mål tæller 2-1. Kort inde i 2. halvleg laver Marienlyst en kopi af Otterup målet til 2-0, Skærlund løber alene igennem og scorer sikkert til 2-2.
Efter målet til 2-2 får Otterup 10 gyldne minutter hvor vi scorer 3 mål, først Mads Jeppesen, så Kent Jørgensen med sit andet mål og til sidst Jeppe Davidsen efter en omstilling på højt niveau.
Louis Larsen reducere til 5-3 på et flot langskudsmål 15 minutter før tid, og trods flere chancer i begge ender skete der ikke mere. Vi så en kamp som bølgede frem og tilbage, et Otterup hold som var skarpe i deres omstillinger, men som havde svært ved at kontrollere kampen. Vi fik 4 forskellige på scoringstavlen, og det viser at målene nok skal komme, selvom vi har sagt farvel til en del målscorer i sommerpausen.
Allerede tirsdag den 4/8 kl. 19:00 kommer Dalum IF på besøg i Otterup, 2. divisionsholdet som i denne weekend slog OB U19 liga med 2-1.
Lotte er som altid klar med kolde øl, sodavand og lækker mad fra Fru Jensens køkken, der tændes op i grillen, så ingen behøver at spise aftensmad hjemmefra 🙂
Vi ses til kamp, og husk at medbringe din egen stol, idet vi fortsat skal overholde reglerne omkring Corona.