3-0 Benjamin Nielsen

4-0 Lasse Rasmussen

5-0 Mark Tubæk

Høj sol og mange tilskuere på Nordfyns Bank Arena, så der var lagt op til at det kunne blive en speciel eftermiddag i træner Anders Nielsens sidste hjemmekamp inden trænerkarrieren fortsætter i Royal Antwerp FC i Belgien.

Spillerne var absolut klar og allerede efter 4 minutter startede Mark Tubæk showet. Han løfter bolden op til sig selv og flugter den i en knækkende bue hen over målmanden og over i det lange hjørne. En scoring fra 30 meter som hører hjemme på et andet niveau.

En lang bold fra Kim Larsen til Lærche og Mikkel er pludselig fri på Avedøres halvdel, Mikkel slipper helt alene igennem, men bliver kantet bagfra, straffe og rødt kort. En hård dom men da forseelsen var bagfra uden mulighed for at ramme bolden var der ikke andre muligheder ifølge dommeren. Sikker scoring af Tubæk på det efterfølgende straffespark.

Et præcis slået hjørnespark til en helt fri Benjamin Nielsen midt for mål, men overliggeren er i vejen. Det var blot en forsmag på hvad der ventede os. Nyt hjørnespark, en præcis bold fra Tubæk og Benjamin header bolden i kassen i det forreste område. 25 minutter spillet og man kunne frygte for Avedøre, at det kunne blive en rigtig dårlig oplevelse.

Resten af første halvleg blev med Otterup mest på bolden, men det blev lidt for nonchalant og vi manglede fart og gode beslutninger på den sidste tredjedel. 3-0 til halvleg.

Anden halvleg lignede første halvleg, Otterup havde bolden og gjorde i perioder præcist hvad de havde lyst til. Der var flere gange optræk til yderligere scoringer til hjemmeholdet, men den sidste skarphed manglede.

I det 71” ville Lasse Rasmussen det anderledes og en løbetur fra midten, en lille dribling og lidt held, så var han meget mystisk helt alene igennem med målmanden, 4-0.

Avedøre var i opløsning og scoringen til 5-0 var uundgåelig, en yderside aflevering fra Wind, et skarpt indlæg fra Rasmus Christoffersen til en fri Tubæk. I stedet for at sparke skulle Tubæk lige lave en skudfinte og få både målmand og forsvarsspiller til at ligge sig på jorden, og han kunne trille bolden i det tomme mål fra en meters afstand. Mark Tubæk showet var hermed fuldendt.

Kæmpe ros til alle spillerne for at give både tilskuere men også den afrejsende træner en sidste kæmpe oplevelse på hjemmebane, tak for det