Nordfynsk lokalopgør i vente

image
28. august 2021 kl. 11:08

Ærgerlig opfølgning på første sejr

Vi havde alle sammen håbet på, at første hjemmekamp bød på en sejr, men sådan skulle det ikke være. Øboerne i Marstal ville det anderledes end os, hvilket resulterede i nederlag på 3-1. Marstal kommer efter få minutter foran i en vel halv omstillingsmulighed, hvor deres offensive spiller nydeligt flugter bolden stolpe ind. Så var søndagens kamp ellers en tur op ad bakke på en ellers solskinsrig dag. Første halvleg blev i store dele os på bolden, men ind ville bolden ikke trods fine tilbud i halvlegen. Anden halvleg fortsatte i samme billede, men med manglende skarphed på den sidste tredjedel af banen. Så hvad skulle der til? En standardsituation, glimrende indlæg, godt hovedstød af Benjamin, 1-1. Bedst som vi havde troen på tre point, udnyttede Marstal kynisk deres chancer, og cementerede sejren på 3-1. Tak for kampen til Marstal.

Stik vest

På søndag, ikke overraskende, da størstedelen af efterårets kampe afvikles søndag, skal vi igen i aktion. Denne gang er det vores nordfynske naboer fra Bogense, som vi skal prøve kræfter med. Det er efterhånden en håndfuld år siden, måske mere, at vi sidst har krydset klinger med Bogense. Ikke desto mindre ser vi igen frem til at skulle spille de altid sagnomspundne lokalopgør. Det er på mange måder en del af fodbolden, som jeg ved, at alle på holdet har savnet efter et år på alskens stadions øst for Storebælt. Disse opgør har en helt speciel nerve, som forhåbentligt vil være til stede på søndag på Bogense Stadion. Kampen fløjtes i gang kl. 11.00.
Vi håber på, at folk vil komme og støtte holdet, når jagten på tre point indledes på søndag kl. 11.