Menu

OB & IK i danmarksseriens pulje 2

image
07. juli 2020 kl. 11:36
Mandag er der foretaget lodtrækning til danmarksseriens puljer
Det er sådan, at der er et af de fynske hold (B1913, Marienlyst, Tarup P., OKS og OB & IK) i danmarksserien pulje 3, som skal overflyttes til en danmarksserien øst for Storebælt for at opnå en ligelig fordeling af holdene øst og vest for Storebælt.
Det blev desværre OB & IK, som blev udtrukket til at spille i pulje 2. D.v.s., at vi skal spille mod:
Allerød FK, B1908, Greve, Gentofte-Vangede IF, IF Skjold Birkerød, Ledøje-Smørum Fodbold, Roskilde B, Taastrup FC, Vordingborg IF
Det betyder, at vi desværre ikke får de normale intense og spændende lokalopgør med de andre fynske hold i kreds 3, og dermed nok færre tilskuere til vores hjemmekampe. Det giver også meget mere rejsetid til udekampene. Hvis vi skal finde noget positivt, så er det vel, at vi kommer til at møde andre hold, som vi ikke har mødet i flere år. Nogle af holdene er ”gamle” kendinge fra tidligere ophold i 2. division og danmarksserien.
Turneringsformen betyder, at der er i alt 4 oprykkere ud af de 44 hold i de 4 danmarksserier. Der er 16 nedrykkere i alt, hvilket skyldes omstruktureringen, som allerede skulle have være foretaget i 2020, men er blevet delvist udskudt pga. Corona krisen.
Der spilles først et grundspil med ude og hjemmekampe, i alt 20 kampe – herefter er der et opryknings- og nedrykningsspil.
Der er således lagt op til en spændende turnering 2020/2021. Vi skal spille første kamp den 15. august 2020.
Cheftræner Anders Nielsen udtaler: "Vi havde naturligvis frygtet lidt, at det kunne blive os, som skulle over i en sjællandsk kreds, og frygten blev desværre til virkelighed, da den hvide kugle med Otterup blev trukket op af bowlen, ved DBU Sjælland lodtrækningen. Nu har chokket ligesom lagt sig, og så må vi kigge fremad og se positivt på tingene".
"Erfaringen viser at sjællandske/københavnske hold oftest forsøger sig med offensivt og teknisk fodbold, hvilket måske kan blive en fordel for os ift. tid og rum, når vi selv har bolden. Vi skal møde hold, som mange af vores drenge aldrig har spillet imod, og vi kommer rundt på stadions, hvor vi ikke tidligere har spillet, og det er på ingen måder dumt for drengenes personlige udvikling som fodboldspillere".
"Vi får rigeligt med tid sammen i bussen hver anden weekend, men Otterup drengene elsker at være sammen både på banen, men også socialt uden for banen, så jeg er sikker på, at det kun kommer til at styrke fællesskabet igennem sæsonen"
"Vi må sørge for at vores hjemmekampe bliver attraktive for hele byen, og at vi får alle vores ungdomsspillere til at støtte holdet, så vi kan få folk på stadion, når vi nu ikke møder de andre hold fra Fyn. Der ligger et stort stykke klubarbejde i netop dette, men det er jeg sikker på, at vi kan løfte i fællesskab", slutter Anders Nielsen
Første træning efter ferien er lørdag den 18/7 kl. 10:00, der er aftalt følgende træningskampe:
27/7 kl. 18:30 Otterup - OB U19
1/8 kl. 11:00 Otterup - Marienlyst
4/8 kl. 19:00 Dalum - Otterup
8/8 kl. 11:00 Otterup - TPI