Opdatering af Corona regler

09. juni 2020 kl. 21:03
Der må nu trænes grupper på 50 hvor af min. 1 skal være træner.

Nu må vi lukke mere op, men der er fortsat restriktioner.

Ang. træning:
Der må nu trænes grupper på 50 hvor af min. 1 skal være træner. Der må trænes i grupper og mikses indenfor årgangen.

Følgende gælder fortsat under træning: Brug fortsat afspritning af spillernes hænder ved ankomst. Udstyr skal fortsat sprittes af. Bruges der overtrækstrøjer så SKAL de vaskes efter brug. Ingen unødig kropskontakt, og derfor er highfives, gruppekram og den ellers obligatoriske hilsen før kampen ikke tilladt. Stadig ingen tilskuere. På de mindre årgange kan forældrene vente på det grønne område ved andedammen.

Kampe:

Følgende gælder ved kampe: Det må IKKE være tilskuere. Dette skyldes at vi skal overholde forsamlings forbuddet. Dette skal overholdes da det ellers får økonomiske konsekvenser for klubben.

Fællesspisning

Der må arrangeres fællesspisning udefra de regler som er gældende Dog Max. 50 Pers. Omklædning Førsteholdet må klæde om i klubben øvrige hold bliver informeret når vi lukker op for flere.