Menu

Otterup i strid modvind

image
04. oktober 2020 kl. 13:50
B 1908 - Otterup 4-1 (1-0)

B 1908 - Otterup 4-1 (1-0)
1-0 Kristian Drejer Larsen
1-1 Simon Andersen
2-1 Mikkel Vittarp Gøling
3-1 Benjamin Fey
4-1 Benjamin Fey

Du finder hele kampen inklusiv highlights her >>

En strid vind stod på langs af banen, og vi vandt desværre ikke lodtrækningen så det var B1908 der kunne udnytte medvinden i kampens første 45 minutter og det tog noget tid før vi fik en smule kontrol på kampen. B 1908 startede bedst og var dygtige til komme af sted med mange spillere når de angreb, men udover et skud på stolpen og nogle hjørnespark var de ikke farlige.

Allerede efter 11 minutters spil fik man en fornemmelse af, at dette kunne blive en af de kampe hvor man ikke kun spiller imod en modstander men også har andet imod sig, det skal vi nok vænne os til, vi er jo ikke verdens mest kendte klub i København. En hovedstødsduel i B 1908 feltet udløser et gult kort til Kent Jørgensen, noget uforståeligt når man efterfølgende ser billederne.

Vi var farlige på enkelte omstillinger og Mads Andersen skulle have afsluttet bedre i fri position midt for målet, og Lærche havde frit løb imod målet, men hang desværre lidt fast i kunstgræsset og chancen udeblev. En dyb bold i første halvlegs sidste minut og en skulderduel ude ved sidelinjen takseres til frispark til B 1908 og et gult kort til Benjamin, der var ikke frispark og derfor heller ikke gult, men det var dømt.

Et kikset indlæg på det efterfølgende frispark resulterede i at Kristian Drejer Larsen kunne kaste sig ind i bolden og dirigere den over i fjerneste hjørne. En dum om meget uheldig scoring lige inden pausen. En yderligere henstilling til Benjamin efter en duel hvor der igen blev fløjtet et tyndt frispark blev det sidste der skete i første halvleg.

Med vinden i ryggen var der lagt op til comeback i anden halvleg, vi ændrede system til 3-5-2 for at få nogle flere spilstationer centralt, hvilket gjorde at vi i perioder kom bedre med i kampen. Et frispark fra Lange blev flot headet i mål af Simon Andersen, og vi lugtede blod og 3 point. Et kluntet frispark i de 75. minut udløste desværre et frispark til 08 på kanten af feltet, et skarpt indlæg og et tøvende forsvar resulterede i flere frie 08 spillere i målfeltet, Brems redder i første omgang, bolden springer i spil og en 08 spiller scorer efter at have arm på bolden hele to gange, vilde protester fra drengene og gult kort til Brems da han spørger linjedommeren om han ikke kunne se det. Sjovt nok kunne to frivillige kontrollører efterfølgende fortælle hele tribunen at der var klart arm på bolden, på trods af de stod og var i gang med en stadionplatte, på den anden side af løbebanen 30 meter fra situationen.

2-1 målet var lidt af en mavepuster og vi skulle lige finde os selv igen, men så besluttede dommeren at 08 skulle have lidt mere hjælp. Et indlæg ind i 08 feltet og en duel i 1 meters højde, Kent med foden og en 08 spiller der dukker sig for at heade til bolden udløser en "ja" farlig situation og totalt uforståeligt et andet gult kort til Kent og tidligt i bad.

Efter det røde kort til Kent var der desværre udsolgt hos Otterup drengene og 08 fik lov til at scorer to mål yderligere via indskiftede Benjamin Fey. Et rødt kort i overtiden til Rasmus Christoffersen var nok lidt en overreaktion fra linjedommeren, et "hvor er det skidt" udbrud fra Rasmus blev oversat fra fynsk til københavnsk til "svin" og så var det direkte rødt efter en længere samtale imellem linjedommeren og kampens dommer.

Det blev en kamp hvor det ikke kun var vejrguderne der gav os strid modvind, men vi mistede også to spillere undervejs, som vi ikke får muligheden for at gøre brug af i de førstkommende hjemmekampe. Vi spillede hellere ikke nogen god kamp, men på trods at nogle lidt uheldige dommerkendelser skal vi præstere bedre for at få point i en meget jævnbyrdig kreds 2.

Vi skal videre og vi skal helt klart tage ved lære af de kampe vi spiller i denne sæson, for så bliver vi først et rigtig godt fodboldhold.

Der er mulighed for at se de beskrevne situationer via linket først i referatet.