Menu

Otterup skal rejse sig på hjemmebane imod Skjold Birkerød

image
08. oktober 2020 kl. 21:20
Kom på stadion og hjælp holdet til en sejr.

Sidste uges udekamp imod B 1908 endte ud over et stort 1-4 nederlag med 2 røde kort til Otterup, et til Kent Jørgensen og et til Rasmus Christoffersen. Truppen er lidt presset for tiden med småskavanker grundet mange kampe og skiftende underlag, så de to røde kort kom noget ubelejligt.

Ikke desto mindre skal der 3 point på kontoen når Skjold Birkerød gæster Nordfyns Bank Arena. Skjold Birkerød har I deres første 6 kampe skrabet 7 point sammen, et point mindre end Otterup, men også med en kamp mindre spillet, så deres start er mindst lige så god eller dårlig som vores. I de 6 kampe har de scoret 5 mål og kun lukket 7 mål ind, hvoraf de 3 allerede var i første kamp imod Allerød. Det vidner om et hold som kan forsvare og det bliver langt hen ad vejen Otterup der skal forsøge at åbne Skjold Birkerøds forsvar og skabe chancer. Skjold Birkerød var efter sejr i første runde af pokalen i kamp tirsdag aften, hvor det dog blev til nederlag hjemme imod stærke Nykøbing FC med 0-6, så måske der alligevel findes åbninger der kan udnyttes.

Torsdag aften ligges der sidste hånd på holdudtagelsen, og med 2 karantæner og enkelte spillere som sidder ude med skader bliver posen rystet en del, men vi skal nok være klar lørdag kl. 13:00.

Der er dobbelt program lørdag eftermiddag på Nordfyns Bank Arena idet DS kampen følges op af vores damer som krydser klinger med Strib IF kl. 15:15.
Ole Mel har besøgt Pyrus på rigsarkivet og har fundet følgende frem til os :-)

Han har desværre "kun" kunnet finde frem til at Otterup har mødt Skjold Birkerød en gang tidligere. Det var i 1956 i oprykningsturneringen til 3. division, søndag d. 27. maj på udebane foran 1600 tilskuere på det daværende Kajerød Stadion. Kampen endte med en storsejr til Otterup.

Birkerød - Otterup 1-5 (1-2)

1-0 Bent Hansen (selvmål)
1-1 Erik Bergholt
1-2 Jørgen Eriksen
1-3 Børge Hougaard
1-4 Børge Hougaard
1-5 Erik Bergholt

Lidt ekstra info er, at i de tre hjemmekampe ud af i alt 6 kampe Otterup spillede i oprykningsturneringen i 1956, samlede man totalt 8000 tilskuere! Alene ca. halvdelen af dem til den sidste hjemmekamp mod Viking Rønne hvor Otterup vandt 4-0.

Begge de dobbelte målscorer fra Otterup i den kamp, Erik Bergholt og Børge Hougaard kom begge to til at spille for OB i deres glorværdige fodboldkarriere.

Kampen imod Skjold Birkerød fløjtes i gang kl. 13:00.

Lotte er som altid klar med kolde øl, sodavand og lækker mad fra Fru Jensens køkken, der tændes op i grillen, så ingen behøver at spise middagsmad hjemmefra :-)

Vi ses til kamp, og husk at medbringe din egen stol, idet vi fortsat skal overholde reglerne omkring Corona. Vi kan være nødsaget til at afvise gæster uden stole i indgangen for at overholde forsamlingsreglerne så husk STOLEN. Mundbind er samtidigt påkrævet i Fru Jensens køkken.