Otterup spiller den 7. kamp på 22 dage

image Søren Lærche
04. september 2020 kl. 16:04
Turen går til Allerød

Otterup gæster Allerød FK i klubbernes allerførste indbyrdes opgør nogensinde, så der kan ikke trækkes på statistikker fra Ole Mels store arkiv denne gang.

Efter nederlaget imod Middelfart onsdag aften i pokalen har spillerne været samlet til en restitutions træning torsdag aften, og det er ikke meget der er arbejdet taktisk op imod lørdagens kamp, men efter 6 kampe på bare 19 dage, så er holdet ved at være spillet godt sammen, og vi har arbejdet i forskellige systemer hvilket også bliver en fordel når vi gæster et hold, som vi ikke har det store kendskab til.

Vi har tabt de seneste to kampe i turneringen, og selvom vi var det bedste hold hjemme imod Taastrup sidste lørdag, skal vi også lære at det handler om at vinde kampe og få point, og ikke bare være spillende bedre end modstanderen. Vi viste klart imod Middelfart i pokalen at vi også kan spille efter et resultat og være meget disciplineret så længe kræfterne slår til. Det er netop det vi skal finde frem igen når vi møder Allerød FK, der som alle andre sjællandske hold viser stor respekt for deres modstandere og ikke har noget imod at lukrere på modstandernes fejl, så vi skal være klar fra første minut.

Allerød FK har i deres 3 første kampe vundet over IF Skjold Birkerød, spillet uafgjort mod Herlev IF og tabt til LSF.

Kampen fløjtes i gang kl. 13:00