Otterup tilbage på kunstgræs

21. oktober 2020 kl. 21:03
Kampen på Herlev Stadion fløjtes i gang kl. 14:00

Lørdag drager DS drengene atter til København, denne gang for at møde Herlev IF. Herlev IF har som mange andre klubber i København ændret spilleunderlaget til kunstgræs, så det bliver igen en hurtig og teknisk kamp.

Otterup har ikke mødt Herlev IF ret mange gange men det blev da til to opgør i kvalrækken i foråret 2004, hvor Ole Mel´s arkiver har støvet disse to kampe frem.

Herlev IF - Otterup 1-4, målscorer for Otterup var Klaus Larsen 2, Rune Fahnøe 2. I det modsatte opgør på Otterup Stadion blev det en sikker 0-3 sejr til Herlev IF. Så hvis statistikkerne holder så skal vi glæde os til lørdagens kamp.

Vi er forsat udfordret med en del skader og oveni dette er vi til kampen ramt af en familiefest, men det er vi med garanti ikke den eneste klub som kæmper med, så vi forbereder os på normal vis og vi er sikre på at dem som tager med til Herlev IF er 100 % klar til at give den maks gas.

Herlev IF har I deres første 8 kampe fået hele 15 point, og det med en lidt opsigtsvækkende målscorer på kun 8-6, det lugter langt væk af et hold der arbejder ud fra en stram organisation. Sammenligner man det med Otterup, så har 9 kampe resulteret i 12 point men med en målscorer på hele 15-14, så der er lidt mere åbent i begge ender.

Kampen på Herlev Stadion fløjtes i gang kl. 14:00.