Så lysner det forude

08. maj 2020 kl. 16:37

Efter den seneste udmelding fra Statsministeren i går og de udmeldinger som er kommet fra DBU, så afventer vi nu grønt lys fra Nordfyns kommune inden vi kan gå igang.

Vi er dog allerede i gang internt at drøfte, hvordan genåbning hos os kan ske efter gældende regler. Vi vil så snart det er muligt, melde ud til trænere og på klubbens facebook side. Vi kan dog allerede nu sige, at det vil foregå i nogle etaper.

Hold øje med facebook siderne, hvor vi vil melde ud under hvilke forhold spillere og trænere kan vende tilbage til klubben. Det er vigtigt, at vi alle overholder forskrifterne, så det er trygt for alle at vende tilbage.

Vi glæder os til at vise det snart færdige klubhus. Der vil ikke være adgang til klubhuset i forbindelse med opstarten. Men når vi kommer på den anden side af sommerferien, så håber vi at forsamlingsforbuddets antal giver mulighed for en indvielse.

Bestyrelsen vil benytte lejligheden til at takke for de indbetalinger som er kommet vedr. kontingentudskrivningen. Kontingentet er vigtigt for klubbens fremtidige eksistens, og muligheder for at alle får de bedst mulige betingelser for at spille fodbold.