Status på renoveringen af OB & IKs klubhus

29. februar 2020 kl. 21:53
Der er rigtig god gang i klubhusbyggeriet. Det er glædeligt.

Omklædningsfløjen, hvor OB & IK står for et stor del af arbejdet, skrider planmæssigt frem. Renoveringen af omklædningsfløjen er inddelt i 2 etaper, således at der hele tiden er omklæd-ningsrum til rådighed. 1. etape, som omfatter 2 omklædningsrum, massagerum og trænerrummet er stort set færdigt. Der er nu kommet epoxy på gulvene, opsat trold tech plader på lofterne. Bænkene og knagerækkerne fra omklædningsrummene er nu slebet ned og lakeret igen, så de ser ud som nye og er opsat. Der er opsat plader på væggene og der er lagt wpoxy på gangen. Gangen og de tidligere nævnte omklædningsrum er malet.  Så kan vi snart gå i gang med de resterende omklædningsrum.

Det er en fornøjelse af se, hvordan de forskellige rum og gangen er blevet lyse og venlige.

Det er svært lige at beskrive, hvor langt de forskellige håndværkere er nået med tilbygningen og ombygningen af køkken og cafeteriet. Murene på nybygningen er færdige og vandskurede. Det er kommet vinduer i nybygningen. Det bliver 2 dejlige store omklædningsrum. Der bliver arbejdet på den nye overdækning mellem tilbygningen og vores vaskehus og den nuværende omklædnings-fløj. Der bliver p.t. sat beklædning på 1. sal.

Møblerne er indkøbt.

Den foreløbige tidsplan ser sådan ud:
- Nybygningen (2 nye omklædningsrum): 20.02. 2020
- Omklædningsfløjen (OB & IK): Færdig den 09.03. 2020.
- Køkken og en del af cafeteriet: 18.02. 2020
- Overbygningen: Færdig 30.03. 2020

Vi forventer at holde indvielse lørdag den 25. april 2020.

Bent Hjortebjerg, hovedformand