Menu

Støt OB&IK, hver gang du tanker

image
22. september 2021 kl. 09:15

Støt OB&IK, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte el-selskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Besøg i Otterup

Den lokale OK konsulent kommer på besøg ved Brugsen fredag den 24.9 fra 10.00 – 13.00

Kom forbi og få:

- Et GRATIS OK kort + velkomstgave (gælder nye kunder)

- Link til OK APPen + velkomstgave (gælder nye kunder)

- EN måneds FRI vask til NUL kroner v/ FRI vask aftale

Vi står klar til at hjælpe

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte benthjortebjerg@gmail.com

Tak for støtten

OB&IK