1-0 Benjamin Nielsen

2-0 Mark Tubæk

2-1 Morten Olsen

2-2 Jacob Harlev

Otterup kendte desværre ikke deres besøgstid i kampen mod Allerød, frem til det 67. minut førte vi 2-0 på flotte mål af Benjamin Nielsen og Mark Tubæk.

Rækkens nr. 3 Allerød gæstede Nordfyns Bank Arena en kold og blæsende onsdag aften, det var dog ikke noget der kunne ses på spillet, for der blev spillet god fodbold og skabt chancer i begge ender. Allerede efter 7 minutter erobrer Djurhuus bolden i en glidende tackling og med hurtige pasninger kommer Benjamin alene igennem med målmanden og scorer sikkert. En drømmestart for hjemmeholdet.

Kampen bølgede frem og tilbage og Allerød var gode på bolden mens Otterup lagde mere vægt på presset og omstillinger. Et hjørnespark kort før halvleg, Mark Tubæk med 2 skudfinter og et sublimt spark over i det lange hjørne uden chance for målmanden, 2-0 ved halvleg. Det burde have stået 3-0 til halvleg, efter en omstilling hvor Lærche og Benjamin er alene igennem med målmanden, men den kæmpe chance løb meget mystisk ud i sandet.

Allerød lagde spillet om i anden halvleg og sad mest på bolden, men det var Otterup det skabte de store chancer, først var det Tubæk der i fri position, alene med målmanden sparker bolden udenom den fjerneste opstander, en chance Tubæk scorer på 99 ud af 100 gange, desværre ikke denne onsdag aften. Kort efter var Lærche på spil i feltet, dribler sin mand og sparker forbi stolpen desværre, med lidt tålmodighed havde den chance givet mål.

På det efterfølgende angreb reducerer Allerød, et opspil i deres højre side og et hårdt indlæg heades i mål, tæt under mål, vi var på hælene i den situation og får ikke lavet et nødvendigt frispark midt på banen. Det var tydeligt at målet gav Allerød tro på tingene og vi blev presset i bund, og udligningen falder desværre kort efter 1-2 målet, et simpelt opspil hvor vi egentlig er i balance resultere i en stikning ned igennem vores midterforsvar, og deres angriber kan score igennem benene på Kim.

20 minutter tilbage og vi frygtede lidt, at vi kunne ende med at sætte en 2-0 føring over styr. Det skulle dog vise sig at være os der fik den største chance, Tubæk spiller Benjamin alene igennem og meget uselvisk spiller han bolden på tværs til en helt fri Mikkel Nielsen, men afslutningen kikser og bolden går lige på målmanden.

De sidste 5 minutter var det Allerød som var farligst uden dog at skabe den helt store chance og kampen sluttede 2-2. Det var vores anden uafgjort mod Allerød, det er et godt hold, men vi skaber over 10 kæmpe chancer imod dem over to kampe og det skal give to sejre og 4 ekstra point, men det skulle desværre ikke være sådan.

Præstationen kan der ikke skydes på, Otterupdrengene arbejdede virkelig for sagen og der ligger point og venter på os hvis vi kan fortsætte med dette energiniveau.

Søndag går turen til Roskilde hvor vi endnu engang kun har en målsætning, kampens skal vindes for at skabe fornyet spænding i bundstriden inden slutspillet starter.