Uafgjort i første kamp i nedrykningsspillet

24. maj 2021 kl. 16:05

Otterup – BSF 1-1 (0-0)

0-1 Emil Tidemand (straffe)

1-1 Lasse Rasmussen

Vi havde håbet på mere, men er nødt til at være tilfredse med et point efter kampens forløb.

Endelig var der igen tilskuere på Nordfyns Bank Arena, og selv om antallet ca. 85 ikke var overvældende så gav det en følelse af at vi igen havde en rigtig fodboldkamp.

Kampen startede med BSF mest på bolden, men den første store chance tilfaldt Otterup, da Benjamin blokerede et udspark fra målmanden, men bolden gik desværre millimeter udenom stolpen. I den anden ende havde vi brug for Kim Larsen i målet som havde gode indgreb. Kampen skulle vise sig at blive hans bedste efter han er vendt tilbage til Otterup.

Som kampen skred frem, fik Otterup mere styr på kampen og den blev helt lige, uden at der dog faldt store chancer i nogle af enderne. Vi måtte desværre allerede i første halvleg udskifte Lange med svimmelhed efter et hårdt slag på armen, og senere Djurhuus med noget der desværre lignede en knæskade. Vi frygter lidt, at det kunne være sæsonens sidste kamp for ham, men lad os krydse fingre for det det ikke er så slemt. 0-0 til halvleg.

Anden halvleg lignede langt hen ad vejen de første 45 minutter. BSF var på bolden og vi var bedst i omstillingerne. Forskellen var dog at BSF tilspillede sig flere chancer og flere gange måtte Kim diske op med gode redninger, så ingen tvivl om at han holdt os inde i kampen.

5 minutter før tid får BSF lidt for let lov til at komme igennem og Victors indgreb takseres til benspænd og straffe til BSF, som Tidemand scorer sikkert på.

Kampens sidste minutter blev pres imod BSF målet og i det 92. minut gav det pote. Et godt opspil i venstre side, en bold ind i det lille felt, og som trold af en æske dukker Lasse Rasmussen op og sparker bolden i kassen.

I det absolut sidste minut af den ekstra spilletid var vi ved at forære det hele væk, men Kim kom igen godt i vejen for en afslutning og kampen blev fløjtet af.

Med resultaterne fra lørdagens kampe havde vi håbet på mere, men som kampen artede sig skal vi være tilfredse med et enkelt point. Det betyder dog at vi fortsat er 7-8 point fra redning/evt. playoffkamp, og med kun seks kampe tilbage ved vi det bliver meget svært.

Onsdag spiller vi pokalkamp i Hesselager og lørdag går turen igen til København hvor vi denne gang møder Husum BK.