Menu

Uafgjort i kedelig forestilling

image
19. oktober 2020 kl. 08:29
Otterup - GVI 1-1 (1-1)

0-1 Mathias Veltz
1-1 Kent Jørgensen

Et hav af fejl og upræcise aflevering prægede kampen imod GVI og det blev aldrig rigtigt det vi havde håbet på, og alt i alt skal vi være tilfredse med det ene point.

Efter 15 minutter satte vi GVI i gang, en uprovokeret opspils fejl giver GVI en stor omstillings mulighed og Mathias Veltz scorer via stolpen i det korte hjørne uden chance for Brems i målet.

Efter scoringen kom vi bedre med i kampen og efter 25 minutter faldt udligningen, et præcist indlæg fra Kristoffer Møller og et perfekt timet hovedstød fra Kent Jørgensen og så var der balance i regnskabet. Efter scoringen havde man fornemmelsen af at det kunne blive til tre point selvom spillet ikke rigtig flød for hjemmeholdet.

1-1 ved pausen og der var det allerede som om at der ikke rigtig ville komme fart i kampen.

Anden halvleg var præget af sjove dommerkendelser og utilfredse spillere og ledere i begge lejre, vi følte os nødsaget til at skifte både Mads Andersen og Kent Jørgensen ud for at undgå deres andet gule kort, og dette gav debut til unge Joachim Madsen som kom ind som angriber i de sidste minutter af kampen.

Vi var heldige i en situation hvor Simon Andersen havde hånd på bolden i eget straffesparksfelt, men som den eneste så dommeren det ikke, og så endte det hele med et point til begge hold.

Vores første møde med GVI går nok hurtigt i glemmebogen, det var ikke nogen god fodboldkamp.

I pausen blev Jonas Wind kåret som årets spiller i 2020, meget fortjent og stort tillykke.