Menu

Uafgjort imod Vordingborg

image Kent Jørgensen. Trøje sponsor: AquaGruppen
13. september 2020 kl. 10:38
Otterup - Vordingborg 2-2 (1-2)

0-1 Benjamin Nielsen, Selvmål 0-2 Jannik Skov Hansen 1-2 Benjamin Nielsen, Straffespark 2-2 Kent Jørgensen

Otterup startede kampen bedst og flere angreb over kanterne manglede blot en bedre adresse, før at hjemmeholdet kunne have bragt sig i front. Nærgående forsøg fra Kent Jørgensen og Mads Andersen blev flot reddet af Vordingborgs målmand.

Efter en lille halv time sløser vi i et opspil og Vordingborg får en omstilling, hvor bolden bliver spillet ind i feltet, Benjamin forsøger at tæmme bolden, men meget uheldigt rammer han bolden forkert og den triller stille ind i eget mål, et meget dumt selvmål.

Billedet af kampen fortsatte, Otterup på bolden og Vordingborg hele tiden lurende på omstillinger som de var rigtig gode til, og til tider så det noget farligt ud for hjemmeholdet når udeholdet satte fart i omstillingerne.

En dårlig clearing i højre side og et noget tyndt dømt frispark på kanten af feltet ca. 8 meter fra baglinjen udløste desværre 0-2 scoringen. Brems i målet blev noget overrasket over at der blev sparket direkte på mål, og han nåede dårligt af få armene op før bolden susede ind over hovedet på ham og op i nettaget, et flot mål med Vordingborg briller, men noget uheldigt at se på som hjemmefan. Reduceringen kom heldigvis inden pausen, Wind afslutter på mål og en Vordingborg spiller har arm på bolden, straffespark. Benjamin scorer sikkert og der er fornyet håb om et godt resultat.

Anden halvleg blev et stort stormløb mod udeholdets mål, men vi må også sige at de stadig var sindssyg farlige i deres omstillinger, og det var også meget tæt på at give dem 1-3 føringen, men afslutningen ramte noget mærkeligt stolpen fra meget kort afstand i en helt fri position, der var vi heldige.

Udligningen kom i det 75" minut, et fint indlæg fra Høstrup blev flot dirigeret i mål med hovedet af Kent Jørgensen, og nu øjnede hjemmeholdet alle 3 point. Flere nærgående forsøg var dog ikke nok til at få den forløsende 3-2 scoring og kampen sluttede 2-2, et resultat udeholdet nok var godt tilfreds med trods 0-2 føringen i første halvleg.

Næste weekend er det Otterups tur til at være oversidder, og det betyder at vi kan få ladet batterierne helt op, efter en noget hektisk start på sæsonen med rigtig mange kampe, det betyder desværre også at vi efter næste uges kampe fortsat har 5 point og der vil så småt begynde at blive afstand til de 4 første pladser som giver adgang til oprykningsspillet i foråret.