Menu

Uafgjort med bitter eftersmag

image Benjamin Nielsen
06. september 2020 kl. 11:07
Allerød FK - Otterup 1-1 (0-1)

0-1 Benjamin Nielsen 

1-1 Søren Freund

Et uvejr over Allerød kort før opvarmningen betød at banen var vandet godt igennem og rigtig fin at spille på. Kampen startede rodet og begge hold havde meget svært ved at holde fast i bolden, og på skift blev bolden tabt helt uprovokeret, men da det var begge hold som gjorde det, skete der ikke rigtig noget ved det, men kønt var det på ingen måder. 

Vi viste igen lidt træthedstegn og energien manglede i de første 30 minutter, men herefter var det som om der skete noget. Flere spillere begyndte at bevæge sig meget mere og der kom flow i spillet, og så kom chancerne. Et flot gennemspillet angreb sender Møller af sted på højre kant, et præcist indlæg ind i det lille felt til Lærche, men afslutningen med venstrebenet blev ikke ret hård og målmanden kunne redde skuddet og Allerød fik clearet til hjørne for næsen af Høstrup. Det blev startskuddet på 15 minutters stor dominans af Otterup, en helt fri Høstrup sender bolden på overliggeren og i flere omgange havde vi skudmuligheder i Allerød feltet. Målet faldt så efter et hjørnespark fra Lange, Benjamin stiger  højt til vejrs og dirigere bolden flot i mål og hermed kunne vi gå til pause med en meget fortjent 0-1 føring, som burde have været større. 

Anden halvleg startede rigtig godt for Otterup, vi fortsatte trykket og man ventede egentlig blot på scoringen til 0-2. Den kom også, igen var det Møller som sled sig igennem på kanten, indlægget blev halvklaret af Allerød målmanden, en blokeret afslutning fra Wind og endnu en afslutning fra Wind rammer desværre vores egen spiller som står i korrekt dømt offside position, så desværre en annullering af målet og kun 0-1.

En indskiftning hos Allerød betød desværre, at de fik en spiller på banen som kunne kaste meget lange indkast, og det blev fatalt midt i anden halvleg. Et kast helt ind foran vores mål, bliver egentligt clearet af Benjamin men han header desværre bolden i nakken på en af Allerød spillerne, og bolden dumper ned for fødderne af Søren Freund der kan dirigere bolden i mål. Vi var i stort overtal i situationen og det må ikke give mål imod.

Efter udligningen havde vi svært ved at komme tilbage på sporet, og vi fortsatte med at lave for mange fejl, også selvom både tid og pladsen var der til at lave nogle gode ting. Kampen bølgede frem og tilbage uden der rigtig opstod store chancer i nogen af enderne. Der gjorde der så til gengæld i overtiden, Allerød kunne ikke cleare bolden og et indlæg fra Lange falder tilbage på straffesparkspletten hvor Wind flugter bolden imod mål, men på en eller anden vanvittig måde får en Allerødspiller clearet bolden over mål med hovedet, en redning der sjældent er set, her havde vi fortjent at scorer til 1-2 og hermed vinde kampen. 

Skuffelsen i omklædningsrummet var stor efter kampen, spillerne og trænerne vidste godt at den kamp skulle vi have vundet, vi skal kende vores besøgelsestid, scorer på vores kæmpe chancer og ikke mindst skal vi blive bedre på bolden og undgå for store udfald i koncentrationen og spillet i løbet af vores kampe. 

Det var 7. kamp på blot 22 dage, så det tætte program har naturligvis haft indflydelse på vores fysiske niveau i de sidste kampe, nu bliver det heldigvis normalt igen, hvor vi kan arbejde en uge op imod weekendens kamp, og vi er sikre på at det bliver en kæmpe fordel for drengene, at de kommer ind i en mere normal kamprytme