Menu

Øens hold

I efteråret 2003 indgik vi en samarbejdsaftale med Odense Boldklub A/S. Med samarbejdsaftalen etablerede OB A/S og Otterup Bold- & Idrætsklub (OB&IK) et åbent talentsamarbejde og talentudvikling, der tager sit udgangspunkt i og omkring OB&IK.

I samarbejdet indgår bl.a. at talentfulde Otterup-spillere kan matches træningsmæssigt gennem fælles træningsdage eller særlige talentdage på OB. 
Trænere og ledere i OB&IK kan hente inspiration i OB, og der er tillige aftalt principper vedr. fremtidig spillerrekruttering. Med denne aftale har vi sikret os mulighed for at trække på professionel hjælp til udvikling af vore nordfynske talenter. Vi har desuden fået mulighed for at vore ungdomsspillere og trænere kan deltage i træningspas og seminarer i OB. Aftalen skal desuden sikre, at spillere der sendes til OB og hvis de ikke slår til, vender tilbage til OB&IK.

I løbet af foråret 2004 har vore ungdomstrænere haft mulighed for at deltage i trænereseminarer hvor spændende trænere fra OB, FC Midtjylland og Lyngby har givet inspiration til hverdagens træning i vores klub. Desuden har mange af klubbens ungdomsspillere været inviteret til Superliga fodbold på TRE-FOR Park. (Odense Stadion).

Der er mange spændende sportslige tiltag i gang på ”Øens Hold”, som er navnet på de efterhånden mange tilknyttede klubber til OB A/S. Tiltag som får stor opbakning ikke kun sportsligt men også økonomisk fra OB A/S. Hvilket viser, at OB virkelig vil noget med dette samarbejde til gavn for vor klub og fynsk fodbold.

Som en udløber af vor aftale, har vi fået mulighed for at hjælpe til på TRE-FOR Park (tidl. Odense Stadion) når OB spiller SAS Superligakampe. Vi har vore egne boder, hvor vi sælger is, pølser, øl og vand. En aktivitet der kræver en masse frivillige, men som også har været med til at sikre klubben en god indtægt – desuden har der jo været masser af spændende fodbold at se.

Der er samtidig åbnet op for udvikling af fælles forretningsområder. I OB&IK er vi glade for samarbejdet og vi er stolte af at være en del af ”Øens Hold”.Da samarbejdsaftalen blev indgået skrev OB Online: 
"Med samarbejdsaftalen etablerede OB A/S og Otterup Bold- & Idrætsklub et åbent talentsamarbejde, der tager sit udgangspunkt i og omkring Otterup B&IK. 
I samarbejdet indgår bl.a. at talentfulde Otterup-spillere kan matches træningsmæssigt gennem fælles træningsdage eller særlige talentdage på OB. Trænere og ledere i Otterup Bold- & Idrætsklub kan hente inspiration i OB, og der er tillige aftalt principper vedr. fremtidig spillerrekruttering".

Luk