image
René Leth
27. april 2023 kl. 10:46

Otterup - Aarslev 4-2

En lidt mærkelig kamp hvor vi ikke rigtig for sat os igennem, og slog os på deres spillere, for de have rigtig meget fysik. Vi startede okay, hvor vi fik nogle dueller imellem deres forsvarsspillere og Kevin, Jonas og Bækstrup. Vi kan godt se de ikke kan følge med, når tempoet er højt, og det giver mål efter små 6 min. hvor Kevin sparker bolden op i hjørnet, rigtig flot mål. På det her tidspunkt styrer vi kampen totalt, også selvom Aarslev spiller flot fodbold. Vi er bare hurtigtere i vores tanker og målet til 2-0 opfanger Elias at Jonas kan få en løbe duel med en af deres forsvarsspillere. Han sender den med det samme og Jonas løber fra ham og sætter den sikkert ind. Det bliver også 3-0, da vi igen bruger vores fart, hvor Kevin i en duel med deres forsvarsspiller får sparket den ind. Nu tror vi at vi kan gå på vandet og begynder at ligge lidt for langt fra dem. Dette giver dem nogle store chancer, som Elias heldigvis tager så af. Han redder også et straffespark som er ret godt sparket kanon taget af Elias. Dog får de scoret i overtiden af 1 halvleg på et mål, hvor vi vel har 3 chancer for at få den sparket væk, så 3-1 ved pausen. En stilling som jeg synes er fair nok. Vi havde været bedst, og en føring på 2 mål giver også et godt billede af kampen, for de var altså et godt hold.

Efter pausen kommer vi ikke rigtig ud og de har en 3-4 chancer, hvor vi skubber forkerte op og deres angriber har næsten frit løb mod mål. 3 gange får Tobias og Elias reddet den, men 4 gang får de den i mål. Nu står der Aarslev på det hele og vi har kun nogle få kontraangreb, hvor Jonas er meget alene., der kaster 2-3 halve chancer af sig. Vi begynder at få mere fat på midtbanen jo længere tid der går, men så vælger William at brokke sig til dommeren og ja det kan en dommer ikke li´ så gult til ham. Da Aarslev har spillet godt, kunne det godt have kostet sejeren. Heldigvis tager deres ene kant bolden med hånden, så han også får gult. Vi begynder nu at styre kampen igen i de sidste 7 min. Bækstrup scorer sidste mål, som Tobias nok skulle have sat ind forinden.

4-2 blev resultatet i en meget lige kamp, så tak til Aarslev for at byde op til dans i en fed kamp.