René Leth
30. maj 2023 kl. 11:10

Revanche mod holdet fra ådalen.

Otterup vs OB 5-1

Vi havde revanche til gode, da vi fik en over hatten sidste gang vi mødt hinanden. Vi have et par fokus punkter. 1. Revanche 2. Fight 3. Bak hinanden op hele tiden. OB er et rigtig godt hold, så vi skulle være klar fra starten. På en varm dag må jeg sige vi får vist, at vi har arbejdet hårdt til træning. Formen var i top, for vi arbejder hele kampen igennem, så stor ros til jer alle sammen for en god kamp. Kampen starter med at OB har bolden og vi venter på kontra med Jonas og Kevin fremme. Vi kommer foran på en flot solo tur af Kevin, som til sidste sparker den ind i modsatte side af målmanden. Der er ikke så mange chancer i første halvleg, da begge hold står godt på banen. Når vi kommer op til deres målende står Julian i vejen for det hele ( Julian Ob’s forsvarspiller), så vi går til pausen foran 1-0. Vi snakker i pausen om at vi skal blive ved med at arbejde hårdt, og tro på chancer nok skal komme.

2 halvleg starter lidt som første, at OB har bolden og vi kører på kontra. Jonas kommer ud og løber om kap med deres ene forsvarsspiller og kommer ned til Baglinjen, og med en flot aflevering ind til Bækstrup, der sparker den ind ved bageste stolpe. OB får reduceret på en flot solotur, som for træner bør stoppes 6 gange, inden han er fri foran mål og sparker den ind. Et flot mål, men næste gang skal vi gå på kroppen af ham en af de 6-8 gange vi har chancen. I perioden bagefter er OB klart bedst og kommer frem til 3-4 store chancer, som Elias tager sig af. På en bolderobringen af Toby spiller han den op til Jonas, som ser at målmanden er ude af sit mål og sparker den flot ind modsat af hvor han står. OB falder lidt sammen efter det mål. 2 mål af Kevin til sidste lukker og slukker den kamp.

Stor ros til begge hold for en flot kamp.