René Leth
09. april 2024 kl. 13:56

Otterup vs OB 2-1 Liga 2

Vi skulle i dag op mod OB, som inden i dag havde vundet deres første kampe i rækken.

Vi havde en del fokuspunkter i dag. De første 5 min. ikke at blive fanget af deres dybdebolde, som de er virkelig gode til. Fuld kræft i nærkampene. Sten hårdt arbejde og sidst ingen fokus på hvad dommeren gør.

Lad mig starte med at sige, vi holdt alle sammen. Kampen startede som den også sluttede. En konstant kamp om at vinde midtbanen. Det var to gode midtbaner, som stod over for hinanden og kampen igennem blev der kæmpet godt af begge hold. Ingen af holderne vandt kampen på noget tidspunkt. Der var heller ikke de store chancer i kampen. Tror der var to i første halvleg, som begge var til OB. Dog uden at de var rigtig farlige, men to gode redninger af Elias. Vi går til pause med 0-0.

Efter pausen var billedet det samme. Massere af spil midt på banen og ingen spillede sig frem til det store. Begge hold havde et par halve chancer. Det var først i de sidste 10 min. at vi kommer frem til et par chancer og den ene scorer Kevin på med et flot  langskud helt ude ved stolpen. Vi prøver at ligge pres på efter vi er kommet foran dog uden held. Deres mål er lidt tilfældigt, hvor William går ned i en tackling og vinder den. Men bolden ryger hen til en OB spiller, som står helt fri i modsatte side og sparker den ind. Begge hold går efter sejren og i sidste sekund får vi et straffesparke, som Kevin sætter ind. De når kun lige at give bolden op, så fløjter dommeren kampen af.

Stor ros til begge hold. Det var en fed kamp at være vidne til.