Menu

Skal du være den næste hovedformand til OB & IK?

image
01. juni 2021 kl. 13:24

Skal du være den næste hovedformand til OB & IK?

I forbindelse med generalforsamlingen i september 2020 meddelte jeg, at jeg standser som hovedformand ved generalforsamlingen i september 2021.
Jeg har ved næste generalforsamling siddet som formand i 6 år. På grund af min alder har jeg fundet, at det er tiden til der skal nye og yngre kræfter til som formand. 
Meget kører som det skal: Vi har styr på økonomien, og vi har rigtig gode faciliteter. Vi vil gerne have endnu bedre forhold. Derfor arbejder vi bl.a. for at få en multibane og endnu en kunstgræsbane.
Du får en mulighed for at være med til at drive Nordfyns Kommunes største fodboldafdeling, og højst placerede seniorhold samt Nordfyns Kommunes største ungdomsafdeling.
I dette dokument kan man se, hvilke arbejdsopgaver, der har været i den seneste tid og forventes fremover, som du som hovedformand skal tage dig af. 
Kunne du tænke dig, at blive den næste hovedformand i OB & IK, bedes du kontakte formand Bent Hjortebjerg, benthjortebjerg@gmail.com eller telefon 42 56 80 58, hvor du også kan høre mere om arbejdet.
MVH
Bent Hjortebjerg
Hovedformand