Menu

Både damerne og herrerne rykkede op i weekenden!

image Glæde hele vejen rundt!
Jonas Wind
06. juni 2022 kl. 16:29
1-2 i Kerteminde sikrede oprykningen, 2 runder før tid

Jublen ville ingen ende tage efter den forløsende, oprykningsberettigede sejr i Kerteminde 

På en smuk lørdag i pinsens sommerlige sol fik vi endelig teorien på plads.
Sejren blev sikret, propperne sprang, konfettien katapulterede, guldtrøjerne støvet af og jublen varede for manges vedkommende en halv snes timer efter slutfløjt.
 

Solcreme og champagne  

I det mest fantastiske vejr blev denne lørdag en til gemmerne.
Vi vidste på forhånd, at vi skulle et smut til byen med strandene, ishusene og det gode vejr, og sikre os et enkelt point, hvis vi på bagkant af kampen skulle kalde os vindere af Fynsserien 2022. Det lykkedes, men efter en kamp, der reelt kunne gå begge veje, men hvor vi igen var kyniske og vel sagtens havde de største og fleste chancer igennem kampen.
 

Termometeret havde ved middagstid rundet de 20 grader – i skyggen vel og mærke - så det blev en kamp, hvor varmen også kunne sætte sit præg, men uden at få den helt store indvirkning. Og heldigvis blev den notoriske “vandpause”, når temperaturen har rundet 20 grader i DK, droppet og aldrig diskuteret. Tak for det. 

Med solcremen påført, begyndte kampen med optræk til flere chancer, men vi formået at skabe de største i kampens indledning.
Alligevel var det Kerteminde, der tog det første stik med en scoring på en ripost efter en god halv time. Så var fordelen med en uafgjort ellers forsvundet, men heldigvis har vi gode individualister, der på egen hånd kan overmande selv et helt forsvar.
Det kan Mark Tubæk, når han lige rammer dagen. Med et råbende modstanderhold, der ihærdigt fortalte hinanden, at nu skulle de huske at dække for Tubæks venstreben, men lige lidt hjalp det, da Tubæk returnerede med tre eller fire skudfinte forbi et helt forsvar for efterfølgende at sparke bolden gennem keeperens ben med stor elegance. (med højre skøjten!)

1-1 ved pausen.
 

Anden halvleg blev ligeledes en lige affære, men med tendenser fra første halvleg, hvor vi kom frem til de største chancer.
Ikke desto mindre skulle der sparkes et rundt hul i luften af en forsvarsclearing i Kertemindeforsvaret til, før vi kunne sikre os det afgørende føringsmål.
“Super
sub’en” Mikkel Nielsen skulle kun bruge et minuts tid på banen, før han lagde tværbolden, med den føromtalte svipser af forsvarsspilleren, som Frederik Hansen resolut bankede i kassen via overlæggeren. 2-1. Herfra blev det helt naturligt en kamp, hvor Kerteminde pressede lidt på, men hvor vi samtidig talte både fire og fem farlige kontraangreb til os, som ikke blev udnyttet.
Og da kampens dommer blæste i fløjten for sidste gang, var det også fløjtende ligegyldigt. Sejren var i hus, og jublen fik frit løb. En sæson er lang og et anseeligt antal timer er brugt på både trænings- og kampbaner, så den naturlige reaktion er selvfølgelig glæde, lykkerus og trang til kolde øl.
  

Og når ja, så mangler vi stadig to kampe 

Det må vi selvfølgelig ikke glemme, selvom betydningen spiller en mindre rolle i sæsonens sidste to kampe.
På lørdag spiller vi mod Fjordager hjemme på Intersport Arena kl. 13.
Her vil vi selvfølgelig forsøge at forbedre både sæsonens pointhøst og målscore, men med det in mente, at vi selvfølgelig kan spille helt frit. Vi håber trods alt, at rigtig mange har lyst til at svinge forbi Intersport Arena på lørdag, så vi sammen kan sige tak for en god sæson. I den ombæring vil jeg også gerne takke sponsorer, frivillige og alle omkring holdet for en fantastisk præstation - tak for det!
 

Og et kæmpe stort tillykke til vores dame seniorhold, der ligeledes formåede at rykke en tak op i rækkernes hierarki, så de i næste sæson skal spille Fynsserie.
Stort tillykke!
 
 
 
Vel mødt! 
 
Jonas Wind