Menu

Besøg fra Odense Q

image Billede venligst lånt af Odense Q
18. april 2023 kl. 09:18

Besøg fra Odense Q

Tirsdag den 25. april får Otterup Boldklub på eget initiativ besøg af spillere fra Odense Q.  

Vi håber, at alle klubbens unge piger glæder sig til at få besøg, og at det giver lidt ekstra kulør til træningen en ganske almindelig tirsdag. Et spillerbesøg fra Odense Q er vigtigt for os for, at der skabes fokus på muligheden for at spille på højt plan som pige og give pigerne nogen at se op til.  

For os som klub giver det en god oplevelse for de unge piger i klubben, for hvem vil ikke gerne have en dygtig spiller at se op til. Samtidig skaber det interesse for Odense Q og vores piger mulighed for, at se de spillere som besøgte dem i deres egen klub, når der spilles kampe.  

Hvis der er nogen det går rundt med en lille fodboldspiller gemt i kroppen, så er de velkommen til at komme og prøve træne. Vi har plads til alle som har lyst til at spille fodbold. Pt. har vi hold til piger U8-U10 og U11-U13. 

Besøget er kommet i stand ved hjælp af gode kontakter i Odense Q og Otterup Boldklub har ønsket at lave en særlig dag for pigerne i samme stil som da vi fornylig havde spillerbesøg fra OB. Konceptet med at møde dem spillerne ser op til og samtidig få lov at træne sammen med dem, det virker stadig.

Luk