Menu

Frivillige til OB&IK

image
18. september 2023 kl. 10:32

Møde mandag den 23/10 kl. 19.00 i OB & IK´s klubhus. 

Tilmelding til mødet senest onsdag den 18/10 til formand Bent Hjortebjerg: benthjortebjerg@gmail.com – eller tlf. 42 56 80 58 

Otterup Bold & Idrætsklub er drevet på frivillig basis. Vi har over 300 aktive medlemmer i alle aldersgrupper.  

Vores yngste aktive medlem er lige fyldt 4 år og vores ældste aktive medlem på fodboldbanen fylder 70 år i september. Så vi er en klub der spænder vidt, og som både har piger og drenge aktive på fodboldbanen.  

Vi har over 80 personer tilknyttet vores hold og ledelse, det er trænere, holdledere, bestyrelsesmedlemmer, frivillige til kampe, frivillige til at lave en masse dagligt arbejde i klubben. Vi er dybt taknemmelige over alle de mennesker, som yder et kæmpe stykke arbejde for klubben. Uden jer kunne klubben ikke eksistere og vi kunne ikke tilbyde alle en fodbold fritidsmulighed, som giver venskaber for livet.  

Vi har dog senest måtte sætte kontingentet op i klubben, så det nu koster imellem 5 og 10 kr. i timen at gå til fodbold alt efter, hvilket alderstrin man spiller på. S vi tilbyder fortsat den billigste form for fritidsaktivitet som eksisterer. For disse mange penge skal vi drive klubben, og med de voldsomme prisstigninger på alt fra El og varme, til vedligeholdelse af baner og klubhus, så har vi brug for DIN hjælp. 

Vi ved, at der sidder en masse fantastiske mennesker med rigtig mange gode ideer, og dem har vi også. Problemet er bare at dem, som allerede yder et kæmpemæssigt frivilligt stykke arbejde allerede er godt presset for at nå, alt det de skal i klubben, derfor er dette et opråb til alle, som har en god idé, og som med fælles hjælp kan føre idéen ud i livet og være med til at bringe økonomi ind i klubben, så vi fortsat kan tilbyde fodbold til et rimeligt kontingent.  

Hvis vi som klub skal komme med forslag til, hvad disse idéer kunne indeholde, så kunne det være aktiviteter som fodboldstævner, fester i hallen, koncerter, lotteri, klubfest, klubdag osv. Mulighederne er uendelige, men det er de nuværende frivilliges kræfter ikke, så igen VI HAR OGSÅ BRUG FOR DIG. 

Ligger du inde med den geniale idé, som kan være med til at give vores alle samens klub et løft, så er det nu du skal komme på banen, klubben er klar til at hjælpe og kigge ind i projekternes økonomi.  

Med sportslige hilsner Otterup Bold & Idrætsklubs frivillige

Luk