image
René Leth
05. september 2023 kl. 09:35

Otterup vs Dalum 1-4 Liga 2

Vi kan godt mærke at vi er kommet op i Liga 2, vi møder godt nok nogle gode hold og Dalum var bestemt et af dem. De var rigtig gode på bolden, og vi kunne ikke rigtig komme ind i de nærkampe vi gerne ville, da de flyttede bolden hvergang vi fik presse op. Vi kommer bagud på et mål, hvor vi lader fløjen stå fri, og vi kommer på bagkant. De spiller den flot ind foran, hvor de sparker den ind modsat af Elias. Vi bliver ved med at løbe efter bolden, og kommer lidt for sent i en tackling, som så giver et frispark midt på vores halvdel. Det er langt ude, men bolden gå igennem muren og ind ved stolpen. Vi går til pause bagud 2-0.

Vi snakker i pausen om at vi godt kunne komme tilbage, da vi ikke helt have ramt det niveau vi kan. Vi går ud med stor tro på at vi kan komme tilbage. Anden halvleg starter med at Dalum stadig er meget på bolden, men vi kommer frem til mere og har også et skud på stolpen, inden vi bliver fanget lidt for højt på banen. Dalum spiller sig flot igennem og scorer til 3-0. Vi holder stadig hovedet højt, men bliver igen fanget i en omstilling og et flot mål igen af Dalum til 4-0. Det ser svært ud. Vi får et lidt heldig mål til 4-1 og begynder at være helt med i kampen. Vi får et straffe til sidst som dog bliver brændt og kampen slutter 4-1 og en fortjent sejr til Dalum.