image
René Leth
20. marts 2024 kl. 08:53

Otterup vs Sfb 2-3 Liga 2

Vi skulle idag byde velkommen til Svendborg i u13 Liga 2. Det var en ret kold morgen, hvor to forskellige spillestile stod overfor hinanden. Sfb vil gerne køre bolden rundt og vi vil gerne spille hurtigt igennem kæderne. Otterup startede klart bedst og kommer foran på et flot gennemspillet angreb, hvor vi til sidst ligger bolden dybt til Jonas, som score sikkert til 1-0. Vi forsætter det gode spil, men laver nogle småfejl nede bagved som er lige ved at koste mål. Vi får spillet den godt op ude på kanterne hvor både Victor og Kevin har mange gode løb. Et hvor Kevin er lige ved at komme igennem, men han bliver tacklet. Bolden ryger dog ned til Benja, som spiller dybt til William, der løber ned og scorer til 2-0 og det holder frem til pausen.

Vi kommer ikke ret godt ud efter pausen til anden halvleg. Vi begynder at ligge for langt fra vores modstander. En høj bold kommer ind i midterforsvaret og af 3 omgange får vi ikke bolden sparket væk. Til sidst bliver den sparket ind på Marius, hvorefter bolden går i mål. Et mål vi ikke må give væk, men som desværre sker engang imellem. Det giver Sfb blod på tanden og de begynder at spille udenom vores pres. De kommer også på 2-2 efter en skidt tilbagelægning, hvor deres angriber bliver spillet fri. Sfb er klart bedst i denne periode af kampen, men vi bliver ved med at tro på det. Sfb kommer foran 2-3 på et mål som nok var offside, men det er godt spillet igennem af dem. Kampen slutter desværre uden flere mål. Igen en fed kamp, hvor vi fik set at vi godt kan være med.