Menu

Langeskov vs Otterup

image Sejer
Rene Leth
04. oktober 2022 kl. 07:35
U12 A

U12A

Langeskov vs Otterup 2-4


Kamp mod Langeskov, igen møde vi et rigtig godt hold, som var noget bedre på bolden end vi var, tænker det har noget at gøre med at de har været i den bedste række i nogle år.


Vi startet kampen lidt forsigtigt, og kom ikke hurtigt nok op i presset, de kommer foran på et mål af deres bedste spiller Adam som lidt tilfældigt for bolden for fødderne efter et hjørnespark.

Vi spiller bolden godt rundt inden i midten af banen Victor sender Kevin i dybden hvor han sparker den ind modsat målmanden.

Jonas kæmper om bolden ude i siden af banen, vinder den og ligger den ind til Kevin som banker den ind lige over målmanden.

Så kommer de på 2-2 efter et indlæg som vi har styr på, men da Victor skal til at sparke bolden væk glider og ja igen stå Adam på det rigtig sted og score.

Så fik vi et frispark og grunde til at jeg skrive det er fordi dem fik vi ikke mange af, da dagens dommer ikke synes at Langeskov kunne lave sådan noget, det var åbenbart kun os som kunne det, et flot slået frispark af Rexbye lige ind i hovedet på Jonas som stanger den ind oppe i hjørnet Pause


Efter pausen laver vi kampens bedste mål flot spil imellem Kevin og Jonas, Kevin køre op igennem midten da forsvar gå i ham spiller han Jonas uden på siden, som så første gang sparker den op i modsat hjørne, det må være årets flotteste mål.

De sidste 10 min har de et rigtig godt pres på os uden dog at blive rigtig farlige, andet den dommer gav dem da han synes Elias stod forlænge med bolden, efter at deres træner sagde det til ham, de scoret dog ikke på den, skal dog siges at dommerne var bedre efter pause end før, og man skal selvfølgelig være glad for at han gav at dømme den.


Kampens spiller William Pahuus

Målscore: Kevin 2 Jonas 2