image Stemnings billede fra Intersport Arena
Jonas Wind
12. maj 2022 kl. 14:25
Nat og dag i søndagens halvlege, og ny kamp på lørdag i Intersport Arena

Søndagens topbrag på Dalum Stadion mellem parceller og utallige fluer blev en kamp, hvor halvlegen havde forskel som yin og yang
- heldigvis var yang stærkere end yin.
Lørdag kl. 13. gæster TPI Intersport Arena i det gode forårsvejr.

Nat

Første halvleg blev på alle måder en halvleg, som vi alle gerne vil glemme. Det mest positive, vi kunne tage med, var, at stillingen trods alt var 0-0 ved pausen.
En halvleg som Dalum i alle spillets facetter dominerede. De var hurtigere, mere klar, aggressive, bedre på bolden og generelt virkede de til at være mere til stede på dagen. Og så kom pausen…

Dag

På mystisk og uforklarlig vis blev kampbilledet et helt andet i anden halvleg.
Vi kommer langt bedre med, virker mere oplagte og får rent faktisk sat nogle afleveringer sammen, mens Dalum-spilleren så småt begyndte at løbe tør for kræfter efter en flot første halvleg.
Vi kommer foran efter 55 minutter på et flot gennemspillet mål, hvor Søren Lærche elegant afslutter med et fladt lop uden om keeperen.
Og bedst som vi regnede med at spillet nu kørte, udlignede Dalum nærmest i samme sekund, bolden blev givet op. Vi stod heldigvis fast, og det gav pote, da en Dalum-forsvarer laver selvmål på et indlæg fra Store Kent, der forinden havde taget en formidabel dribletur til baglinjen. 2-1.
Fem minutter senere udbyggede Kent selv føringen til 3-1.
I det 82. minut lukkede Store Kent så showet efter flad centrering fra ind skiftede Mikkel Nielsen, hvor Mark snut springer over bolden, så Kent kan sætte indersiden på i det tomme mål.
4-1 efter en indiskutabel dårlig første halvleg, men trods alt bedre i anden, hvor alle ind skiftede spillere, herunder Mikkel Nielsen, Lasse Frandsen og Banke, gjorde fantastiske indhop på deres respektive pladser.
Forspringet er tilbage på fem point i rækken efter mistede point til andre af rækkens tophold.

TPI gæster lørdag kl. 13

Lørdag står den igen på fodbold i Intersport Arena.
Ugens modstander er TPI, hvor vi har revanche til gode efter en sen, sen udligning i det omvendte opgør i efteråret.
TPI’s fynsseriemandskab er som bekendt et andethold, og derfor kan deres trup variere fra gang til gang, men det ændrer ikke ved, at de ligger lige omkring stregen, så der er alt at spille for på begge sider af bolden.

Vejret siger forår, og derfor bør du finde vej til Intersport Arena på lørdag kl. 13., hvor Lotte og Co. som altid vil stå klar med diverse forfriskninger til både den sultne og tørre hals. Vi glæder os til at se jer!