Menu

Oldboys spiller om Fynsmesterskabet mod gamle OB profiler i aften

image
Michael Johansen
27. oktober 2021 kl. 08:51

Oldboys sæsonen 2021 for OB&IK:

Vi starter forårssæsonen op efter en periode med corona restriktioner og som foresætter lidt ind i vores opstart. Den 21/4 starter første kamp mod Særslev som vi vinder sikkert 3-1, selvom alle lige skulle finde banen og hinanden igen. De næste par kampe vindes også. I 4. Kamp venter vores evige rivaler i kreds 3, nemlig FC Broby, som vi desværre taber 5-2 til hjemme i Otterup. Den efterfølgende kamp mod DSIO skulle vi lige ryste det seneste nederlag af os og derfor ender kampen desværre 1-1, som bliver den eneste uafgjorte kamp i sæsonen for os. De sidste tre kampe inden sommerpausen, der vinder vi 2 ud af 3 og kan være sådan rimelige tilfredse med foråretssæsonen. Vi har haft et fornuftigt og stabilt mandskab, hvor det typisk har været de samme 9-10 spillere til hver kamp og der er blevet brugt samlet 30 forskellige ialt i foråret.

Efteråret starter mere træls ud. For at stille et hold til første kamp efter sommerferien den 16. Aug. skal vi igennem 65-70 spillere og så er vi alligevel kun 12 til kampen. Vi var faktisk meget tæt på at melde afbud på selve kampdagen, da vi kun var 10 mand. Vi ender dog med at vinde kampen 6-0. Den efterfølgende kamp skulle spilles mod Højfyn som lå godt til i tabellen og vi desværre taber 2-1. Dette bliver den sidste kamp vi taber i sæsonen. Vi starter med at vinde 2-1 i returkampen mod FC Broby og de næste 2 kampe mod DSIO og Bogense. Så inden vi skal spille de sidste 2 kampe, ligger vi på en 2. plads, 2 point efter Højfyn. Vi skal vinde begge kampe og håbe Højfyn mister point. Vi får en henvendelse fra OB70 der siger; hvis vi vinder de sidste par kampe, og holder os over FC Broby som ligger på en 3. plads så vil vi vinde rækken. Højfyn har nemlig haft trukket sig fra en kamp i sæsonen og derfor må de ikke spille med om Fynsmesterskabet. Vi vinder så vores de sidste 2 kampe og Højfyn taber deres den sidste, så vi vinder kredsen 1 point foran dem og bliver kredsvinder.

Herfra skulle vi spille semifinale mod dem som vinder kreds 2. Det blev Kerteminde vi skulle møde hjemme i Otterup den 13. Okt. Helt frem til 3-4 timer før kampstart har vi ikke nogen målmand på holdet, men så træder Søren E til og tager kassen. Vi kontrollerer kampen mod Kerteminde, som aldrig bliver rigtig farlige og vi vinder sikkert 2-0.

I efterårs-sæsonen bruger vi 35 forskellige spillere og 7-8 spillere er typisk gengangere så lidt dårligere end i foråret. Samlet set er 42 spillere blevet brugt i 2021 sæsonen.

Nu venter finalen mod OB, der har flere profiler på holdkortet, efter de vandt deres semifinale over B67, som blev afgjort efter straffesparks konkurrence. Da vi ikke har spillet mod OB før, venter der en lidt ukendt modstander på banen. Men med de kendte profiler som er tidligere profesionelle, som Jonas Boring, Anders Møller, Henrik Hansen, og Ulrik Pedersen og nok flere, hvem ved, hvem de finder frem fra gemmerne, så skal vi nok forvente et velspillende fodboldhold. De vil nok gerne have bolden meget og som godt kan score mål hvis det kører for dem. Det kan man blandt andet se på deres målscorer efter 19 kampe som hedder 123-17. Vi skal nok møde dem lidt afventende og stå tæt og stærkt i kæderne og så spille vores spil, som vi har gjort fornuftigt i sæsonen evt. overraske på en kontra eller dødbold. De er jo nok favoritter, men igen det er jo fodbold, der kan ske overraskelser og vi går altid på banen for at vinde vores kampe også selvom det er Oldboys 😉 

Kampen er blevet flyttet til Otterup og spilles i aften d. 27 okt. kl. 18.30. 

Aner ikke om vi har haft et mål for 2021, men sæsonen i 2021 er næsten godkendt, vi mangler bare lige at gøre det færdigt 🏆 😉

Håber folk vil komme og støtte holdet og se hvordan de klare sig imod de gamle profiler fra O´ense