Menu

Oprykningen lurer om hjørnet efter søndagens strabadser

image OB&IK mod ØB den 29 Maj 2022
Jonas Wind
02. juni 2022 kl. 16:45
Det blev en snæver sejr på 3-1 over ØB

Søndagen bød på gæstende ØB, der pressede os til det yderste, førend vi kunne ånde lettet op, og notere en snæver sejr på 3-1.
Sejren og weekendens andre resultater udmønter sig til, at teorien nu fortæller, at en uafgjort mod Kerteminde på lørdag vil give champagnepropperne frit spil og oprykningen hermed en realitet.

ØB på tværs


ØB gæstede Intersport Arena i søndags til en kamp, hvor begge mandskaber havde alt at spille for inden de sidste afgørende runder i Fynsserien.

Netop vigtigheden kom da også til udtryk i en kamp, der ikke blev en smuk fodboldmæssig opvisning, men hvor andre af spillets interessante facetter blev foldet ud.
Intensitet og mangel på kynisme kunne være ord, der beskriver kampens forløb.
Vi kom ellers godt fra start, da Mark Tubæk efter fem minutters spil baskede kuglen i mål med et lille knæk, men hvor keeperen i situationen må have ærgret sig efter bolden passeren gennem hænder og på tværs af mållinje. 1-0. Herefter bød kampen på stillingskrig, hvor begge hold forsøgte sig at snige enten en reducering eller det forløsende 2-0 mål til sig.

Først omkring 70. minut kom målet, der bød på en udligning efter et langt frispark. ØB til 1-1 og med et stod vi paralyserede, og havde lidt svært ved at forstå, at vi nu skulle jagte et føringsmål.
Heldigvis for stemningen i anden halvleg formår vores indskiftere at gøre betydelige indhop, der i den grad, endnu engang, påvirker resultatet af kampen.
Mikkel Nielsen med en ripost fra Tubæks spark, og så førte vi pludselig 2-1 efter 86 minutters spil. Og blot fem minutter senere var det så Mikkel i den assisterende rolle til Søren Lærche, der kunne lukke kampen med sit 14. sæsonmål, så topscorerlisten nu føres af Store Kent med 22, Mark Tubæk med 15 og Søren med 14.
Det er vel og mærke nr. 1, 2 og 3 i hele Fynsserien.
Igen kan vi konstatere, at dage med svingende kvalitet til trods, vi stadig får det maksimale pointudbytte med, hvilket må beskrives som et topholdets lod.
Den hat tager vi gerne med videre i sæsonens sidste tre kampe.

X 2 er nok på en solskinsrig pinselørdag i Kerteminde


Som den lille mellemrubrik indikerer, kan vi nøjes med en uafgjort på lørdag i Kerteminde.
Kampen, der må siges at være en topkamp, bliver spillet på Kertemindes baner kl. 13 på lørdag.
Vi forventer bestemt ingen nem kamp, men håber ligeledes på, at vi kan tage til dejlige Kerteminde og få et enkelt point.
I så fald står resten af lørdagen i festlighedernes tegn, skulle det lykkes med en oprykning Danmarksserien.
Hele pinsen ligner 20 grader og solskin, så vejrguderne lokker med topkamp i Kerteminde.

Vi håber helt sikkert at se mange af jer på plads i Kerteminde til det, der kan blive en kamp i godt tempo, dejligt vejr og måske med ekstra højt humør.

Vel mødt!

Jonas Wind