2-8 på udebane sikrede oprykningen til Albaniserien

Oprykningskamp i Bolbro

Damesenior holdet skulle til Bolbro og spille forårsturneringen sidste kamp.
Det er lørdag d. 4. Juni, temperaturen siger 20 grader og pigerne er top motiverede på at tage de 3 point.

Kampstart skulle være kl. 13.00, men DBU dommeren udeblev.

Så skulle der arbejdes hurtigt, pigerne skulle holde fokus på kampen, imens der blev ringet rundt efter en anden dommer.
Det lykkedes Henrik (HC), at få fat i en dommer, som ankom og startede kampen med 35 min. forsinkelse.

1. Halvleg.
Pigerne var klar fra start, vi tog ejerskab på bolden, spillede den roligt rundt, fik Bolbro spillerne ud og løbe.

Allerede efter 5 min. Scorede Freya Rødekilde målet til 0-1.

Vi fortsatte presset og straffede deres høje 4 Back kæde, det gav et mål hvert 5. minut!
efter 10 min. 0-2 Karoline Møller,
efter 15 min. 0-3 Simone Hansen,
efter 20. Min. 0-4 Karoline Møller,
efter 30. Min. 0-5 Simone Hansen.

I halvlegen fik vi en snak om at vi stadigvæk skulle holde fokus og spille roligt rundt med bolden.

2. Halvleg.
Pigerne fortsatte det flotte spil, men så skete der det, at i det 47. min laver vi en clearing ud af målfeltet, men uheldigt nok, så rammer den en af vores spillere i ryggen og falder ned for fødderne af en Bolbro spiller i det lille felt, som resolut sparker den ind uden chance for Mølborg i målet.

Efter sådan en chok scoring til modstanderne, så skal vi lige finde ind i rytmen igen, men så sker der det i det 50. min, at Bolbro opsnapper en bold på kanten af feltet i højre side, trækker ind til det lille felt og sparker hårdt oppe i det korte hjørne, hvor Mølborg kommer flot ud og får hænderne på, men i sammenstødet med stolpen, så falder bolden ind i målet sammen med Mølborg, så stillingen nu er 2-5.

Men så stepper vi op som hold og får sat tingene på plads, med yderligere 3 scoringer.

I det 75. min. 2-6 Freya Rødekilde
I det 77. min. 2-7 Freya Rødekilde
I det 80. min. 2-8 Emilie Degn

Pigerne vinder fuldt fortjent og meget overbevisende Serie 1.

7 kampe - 18 point - Målscore: 30-10 (+ 20 mål).

Næste sæson spiller OB&IK Damesenior i Albaniserien.