18. juni 2022 kl. 14:11
Otterup u11A - Højby

Otterup u11A - Højby 5-2

Otterup u11A tog lørdag middag imod Højby.

Kampen blev spillet på kunsten, hvilket drengene selvfølgelig også er vant til, da de træner meget på den.

Kampen startede meget stille ud, da begge mandskaber lige skulle se hinanden an.

Vi kommer bagud efter 10-15 minutter efter en lang bold fra Højby, hvor vi ikke står tæt nok i bagkæden, og deres angriber står og fisker og kommer forholdsvis let til afslutning.

Vi svarer hurtigt tilbage igen med to scoringer, og går fortjent til halvleg på 2-1, efter et hav af brændte chancer i højbys ende.

I halvlegen snakker vi om, at vi skal ligge den sidste energi i vores pres, og fortsætte med at spille hurtigt fremad.

Vi bombardere Højbys målmand, og har svært ved at score, da han også er rigtig dygtig.

Men da vi får hul på bylden i 2.halvleg så går det stærkt.

Flot kombinationsspil fremad i banen, og vi får lavet 3 flotte mål. Efterfølgende har vi spark på overligger og er hele tiden tæt på at udbygge føringen yderligere. Med 10 minutter tilbage scorer Højby til 5-2 som også bliver kampens resultat.

Stor ros til drengene for en godt spillet kamp, med god fight og super indsats hele vejen rundt.