29. september 2022 kl. 12:27
U12 A

U12 Otterup vs Højby

Kampe mod Højby er altid Intense da vi virkelig gerne vil slå hinanden, da vi de sidste 2 år har haft rigtig mange kamp mod hinanden, og inden vi kom op i A rækken have tabt de sidste 2 kampe til dem i B rækken. Men her i A rækken har vi dog slået dem alle gange og også den gang.

Vi spillet ikke den bedste kamp i dag, men vi kæmper for hinanden og bakke godt op, og er begyndt at snakke meget mere med hinanden unden kampen, det er jeg glad for at se, men bliver også sagt til hver træning at vi skal det

Vi kommer foran på et mål af Victor som tager en god tur op igennem midten og til sidst sparker den op i hjørnet, det holder til pause, i starten af anden halvleg ligge de et godt presse på også og har vel en 8 hjørnespark i træk, men vi få den heldigvis ud hvergang, og efter en af dem få vi spillet bolden op til Jonas som dribler udenom 3 spiller og til sidst sætte den i mål, så begynder vi er spille rigtig flot fodbold med en del førstegangs afleveringer og kommer vel frem til en 4-5 store chancer, og til sidst få vi et lidt sjovt mål Victor spille en bold i dybden til Munir som kun lige ramme bolden så den ryger forbi målmanden som tro at Munir vil tage den med Uden om ham, men Munir’s første mål.