4-2 Freya Rødekilde (88.)

4-3 Siri Hansen (90.)

Kampens spiller: Nanna Gertz

Søndag middag var der topopgør på Intersport Arena mellem Otterups damer og Kildemosen, de kæmpede om fynsmesterskabet og oprykning til Kvindeserie Vest, Kildemosen kunne nøjes med uafgjort, mens Otterup skulle bruge en sejer.

115 tilskuere fra nær og fjern var mødt op for at se kampen, efter 5 minutter sendte Line Pilgaard en høj bold ud til Karoline Møller, hun tog bolden til sig og driblede forbi tre modstandere og lagde en perfekt pasning i rummet, hvor Freya Rødekilde løb bolden op, kom forbi Kildemosens bagerste forsvar og med en kontrolleret inderside sendte bolden i nette, tæt på højre stolpe til en føring på 1-0. Kort efter fik Kildemosen chancen med en bold i dybden, men vores målmand Katrine Tolderlund kom godt ud af målet og skuddet gik forbi.

Vi svarede hurtigt igen, Sara Brussöw sendte en bold fra kanten af vores målfelt op til midten hvor Simone Nielsen, mellem tre modstandere, tog bolden til sig, satte den ene og kæmpede sig ned i bagrummet, fik bolden sendt ind over midten til Freya Rødekilde som kom fri, men desværre skød direkte på målmanden.

De næste 20 minutter gik frem og tilbage, hvor begge hold pressede på for at lavet et mål, målet kom efter 34 minutter, Freya Rødekilde spillede bolden indover til Simone Hansen som sparkede bolden i kassen med venstre ben til stillingen 2-0. Målet til 3-0 kom efter yderligere 3 minutter, Nanna Gertz sendte bolden til Karoline Møller som tog den med mod målfeltet, lagde bolden ind til en fri Caroline Bjørnskov som missede et skridt, men formåede at sende bolden forbi målmanden, desværre blev den reddet på stregen, men Simone Hansen var på pletten og kunne prikke den ind over stregen. I det sidste sekund kom Kildemosen på kanten af feltet, i deres højre side og sendte en høj bold ind over Katrine Tolderlund i målet, til pausestillingen 3-1

Efter pausen kom begge hold ud med fornyet energi, de første 30 minutter blev der kæmpet i begge ender, Kildemosen pressede godt på, men kom ikke rigtigt frem til noget farligt, til gengæld kom Otterup til et par store chancer med formåede ikke at score. Efter 77 minutter fik Kildemosen frispark 15 meter udenfor feltet og med et perfekt spark blev bolden sendt op i krydset til 3-2.

10 minutter før tid får vores anfører Karoline Møller det gule kort og vi måtte spille med 10 mand resten af kampen og Kildemosen pressede hårdt på, for at få den udligning som ville sikre dem oprykningen, men efter 88 minutter opfangede Freya Rødekilde bolden på midten og drev den hele vejen mod mål, driblede udenom målmanden og sendte bolden i mål til 4-2, kun 2 minutter senere sendte Kildemosen bolden indover og scorede til slutresultatet 4-3

Tak til vores tilskuere for den store opbakning gennem sæsonen.