Uafgjort i topkamp og efterårets sidste udekamp

image
23. oktober 2021 kl. 10:32

To velspillende hold i topkamp

I lørdags stod den på topkamp, da vi bød velkommen til sidste års nummer to i rækken, Kerteminde. Vi vidste på forhånd, at det ville blive en kamp mod et velspillende hold. Og Kerteminde skulle vise sig at være et rigtig godt hold. Efter en lige åbning på opgøret får vi desværre et gult kort, der, som bekendt, betyder 10 minutter i undertal, og det betød desværre også en scoring til gæsterne fra Kerteminde på en flot afslutning på kanten af feltet. Heldigvis kommer vi godt tilbage i løbet af første halvleg, og har flere store chancer med tilbud til både Frederik Hansen og Andreas Brüssow. Mod slutningen af halvlegen spiller vi os på fineste vis igennem vores venstreside, hvor Victor spiller Kent i dybden, der efterfølgende slår et indlæg, som Wind lægger af til Victor, der nervøst serverer bolden for Frederik Hansen, som lækkert smider bolden gennem benene på keeperen. 1-1 ved pausen.

Anden halvleg tegnede sig hurtigt som en taktisk affære, hvor hverken Kerteminde eller vi skabte særlig mange chancer. Kerteminde var i periode mest på bolden, mens vi stadig skabte chancer, dog uden de blev store. Så efter en velspillet topkamp i Fynsserien endte kampen vel fortjent med et point til begge mandskaber.

En tur til Fjordager på lørdag kl. 15

Lørdag spiller vi efterårets sidste udekamp, når vi gæster Fjordager. Jeg husker kun at have mødt Fjordager en enkel gang for mange år tilbage, hvor vi sejrede. Hvor meget husker jeg dog ikke. Vi håber på at kunne gentage succesen, når vi på lørdag kl. 15 i Fjordager spiller efterårets næstsidste kamp. Fjordager har fået en rigtig god begyndelsen på sæsonen, og ligger i skrivende stund på en delt 3. plads med blandt andet os på 18 point. Vi har dog en kamp i baghånden, så vi håber på at trække en anelse fra Fjordager.
Kom og støt holdet lørdag kl. 15 i Fjordager. Efteråret har for alvor taget fat, og DMI forventer derfor ”kun” 10 grader med rigelige solskinstråler og D-vitamin i luften.