image Fra hjemmekamp mod Middelfart 16.04.2022
Jonas Wind
28. maj 2022 kl. 11:34
God modstand på Kilder Ground

Vi var i weekenden på besøg i det centrale Odense og Kildemosen med det frygtindgydende og sagnomspundne stadionnavn, “Kilder Ground”. Her nød vi i det dejlige forårsvejr en fin fodboldkamp, hvor forskellen på top og bund viste sig over 90 minutters spil.
Nu kræves der som teoretisk kun to sejre i de resterende fire kampe, hvis en oprykning til DS skal blive en realitet, men svære modstandere venter i horisonten.

Trods den store forskel i tabellen som top- og bundhold, udfordrede Kildemosen os i mange af spillets facetter på en dag, hvor vi stod virkelig godt i defensiven, og over en hel kamp var stærke på de forreste positioner.
Kampen begyndte fremragende, da vi via et par hurtige kombinationer mellem Søren Lærche, Tubæk, Wind og Viktor giver Lærche en god mulighed i feltet, som han på fornemmeste vis sparker knastørt i kassen. 1-0 efter cirka fem minutter, som også er stillingen ved pausen. En halvleg, hvor vi er i kontrol trods den snævre føring. Kildemosen har ikke en afslutning mod mål.

I anden halvleg fortsætter vi med at være i fuld kontrol, men en føring på 1-0 er aldrig rigtig fuld kontrol, så da Viktor sparker bolden resolut i kassen efter en flad tværbold, lukker vi reelt kampen i 70. minut. Det skulle senere vise at være rigtig, for indskiftede Mikkel Nielsen havde sig en fest i kampen sidste minutter. Først med oplægget til 2-0 og senere med mål til både 3-0 og 4-0. Til 3-0 efter en mulig offside, hvor ikke mindst hjemmeholdets spillere og fans protesterede kraftigt, men linjevogteren stod fast ved sin onside. En bolderobring og en flot bold i dybden fra undertegnet, og så kunne Mikkel med et virkelig flot spark lukke kampen til 4-0.

En kamp, der udbyggede forspringet i toppen, så det nu er på 7 point til nærmeste forfølger, Dalum, da de spillede 2-2 mod et af rækkens andre tophold, Svendborg/Oure.

Søndag formiddag på Intersport Arena

Søndag formiddag spiller vi atter hjemme på Intersport Arena, og denne gang er det Østre Boldklub (ØB), der gæster Nordfyn. Vi skal bruge en sejr for at konsolidere troen mod oprykningen til øvre lag. ØB, som vi slog i efteråret og for nogle uger siden i pokalen, skal ikke undervurderes, men det tyder på, at vi trives godt mod netop ØB. Så må vi håbe, at det bliver ligeså på søndag. Det skal nævnes, at hvis et par resultater i weekendens runde flasker sig, er der en teoretisk mulighed for, at det kan betyde oprykning, så der alle grunde til at kigge forbi Intersport Arena på søndag.

Kampens spilles kl. 11. I Intersport Arena, hvor Lotte og co. Vil bistå med tændt grill, kolde og varme drikke samt andet belejligt. Vejret ser tilforladeligt ud, så vi glæder os til at se dig runde helligdagsweekenden med pokalfinale og eventyrløb af med lidt fodbold i Otterup.